Vitaliteit in eigen hand
100% Natuurlijk – 100% Vegan
Omdat je best van het leven mag genieten

Je bent nooit te oud om jong te blijven

Slider
  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Vegaqura Producten

De snelste weg naar een betere gezondheid begint in de darmen. Het unieke scala enzymen en de gefermenteerde probiotische bacteriën van Vegaqura zijn goed voor de darmwerking. Na een natuurlijk gistingsproces van wel drie jaar zijn deze ingrediënten hitte- en zuurbestendig geworden waardoor ze zich levend door het maagzuur heen kunnen werken en direct tot in de verste uithoeken van het lichaam hun werk kunnen doen. Probeer nu zelf de Vegaqura Q-Start van slechts 1 dag. Jij zou toch ook graag schone darmen willen hebben?

Energie

Recht op Vitaliteit en Energie

De levensstijl van de 21ste eeuw ontneemt ons geleidelijk onze vitaliteit, energie en gezondheid. Het valt niet mee om uit deze ongezonde vicieuze cirkel te stappen, en vele goedbedoelde pogingen tot aanpassen of afvallen hebben slechts weinig succes. Meestal door gebrek aan zichtbare (en voelbare) resultaten. Ook het compleet om moeten gooien van de levensstijl wordt niet als plezierig ervaren.

Vegaqura heeft het haar missie gemaakt om vitaliteit en energie toegankelijk te maken voor iedereen. Snel, natuurlijk en zichtbaar. Wij geven jou het gereedschap en de mogelijkheden om jouw gezondheid in eigen hand te kunnen nemen, zodat jij je iedere dag weer iets vitaler en energieker kunt gaan voelen.

Vegaqura is er van overtuigd dat Vitaliteit een Mensenrecht is!

GOEDE VOORNEMENS?

Begin het nieuwe jaar met een Reset!

Het einde van het jaar is in zicht. Nog even en het is weer tijd voor de Goede Voornemens. Deze liggen natuurlijk vooral op het gebied van Gezondheid & Welzijn, en hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een grondige reiniging van het lichaam? Dat kan met Vegaqura Q-Start. Niet alleen zul je je schoner voelen, je kan ook met eigen ogen aanschouwen wat voor vuiligheid er uit je lichaam is gekomen. Het voordeel van Vegaqura Q-Start is natuurlijk dat je het gewoon thuis kunt doen, en het maar 1 dag duurt.

Gebruik couponcode darmen2019 en ontvang dit jaar nog €10,- korting op jouw Q-Start Reinigingspakket

Direct bestellen
Voornemens

Wat is Ontgifting?

Ontgifting is het verwijderen van giftige (afval)stoffen uit verschillende onderdelen van het menselijk lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de cellen, de lever, de darmen of de longen. Hoewel een "Detox" zich richt op het fysieke lichaam, heeft het ook altijd haar uitwerkingen op het emotionele en mentale vlak. Wanneer we ons lichaam ontgiften, zijn we niet langer een slaaf van onze behoeftes, maar krijgen we de mogelijkheid om NEE te zeggen tegen hetgeen ons (geleidelijk) ziek maakt. Detox vormt het einde van de zogeheten Food-Cravings en geeft jou de kans baas te worden over je eigen voedingspatroon.

antioxidant-berries-beverage-1842615 (1)

Waarom Vegaqura?

Vegaqura staat voor innovatie op het gebied van gezondheidszorg. Een volledig nieuwe aanpak is nodig om de hedendaagse gezondheidsproblemen binnen onze maatschappij aan te pakken. Het vernietigen van virussen en bacteriën door middel van chemische middelen en anti-biotica is niet meer van deze tijd. Vegaqura combineert Moderne Westerse wetenschap met kennis van het lichaam uit Traditionele Chinese Geneeskunde voor het bereiken van een structurele gezondheid, gebaseerd op natuurlijke voeding en de juiste afvoer van gifstoffen.

De weg naar vitaliteit is voor iedereen anders. Er bestaat geen wondermiddel of super-theorie die ons allemaal gezond gaat maken. Maar twee zaken zullen altijd nodig zijn om de doelen te behalen: Het reinigen van het lichaam en het stimuleren van de stofwisseling. En daarvoor ben je hier op de juiste plek.

waarom
WordPress Video Lightbox Plugin