Darmreinigingskuur
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Vegaqura darmreinigingskuur: binnen 1 dag voltooid

Sta jij open voor een darmreinigingskuur of ontslakkingskuur? De darmreiniging van Vegaqura kun je thuis zelf doen, gewoon wanneer het jou uitkomt. Je darmen reinigen zonder pijn en veel gedoe, dus. Binnen 24 uur worden je darmen gereinigd, en zijn klachten als heftige buikpijn en vermoeidheid verminderd. Na de darmspoeling voel jij je weer fit en vitaal, en haal je meer energie uit je lichaam.

1-daagse darmreinigingskuur van Vegaqura: uniek in Nederland

 • 100% vegan & natuurlijk
 • Vegaqura Q-Start detoxpakket voor slechts €89,95
 • Reinig je darmen in slechts één dag
 • Uniek assortiment
 • Zichtbaar resultaat: zowel in de ontlasting als op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding

Hebben we je interesse gewekt? Lees meer op onze website over de darmreinigingskuur en onze andere producten. Of bestel direct het Vegaqura Q-Start detoxpakket. Wij bieden je online persoonlijke begeleiding, zodat je altijd bij iemand terecht kunt als je vragen hebt.

De oorzaak van je klachten

Waar komen klachten als buikkrampen, diarree, huidklachten, PDS, vermoeidheid, allergieën en brandend maagzuur toch vandaan? Het antwoord zit in je darmen. Als jij weleens last hebt van deze klachten, dan bestaat er een kans dat ze zijn ontstaan vanuit een vervuild darmkanaal en een tekort aan enzymen. Te veel eiwitten en koolhydraten kunnen onze darmen niet verteren. Waardoor achtergebleven elementen zich ophopen in ons spijsverteringsstelsel.

Darmen halen voedingsstoffen uit ons voedsel en voeren de afvalstoffen weer af. Als door vervuiling in de darmen de voedselopname niet goed verloopt, neemt ons lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde stoffen op. Dat veroorzaakt de eerdergenoemde klachten. Wanneer onze darmen schoon zijn, zouden we er geen last meer van moeten hebben.

Darmen reinigen zorgt voor meer vitaliteit

Door je darmen te reinigen wordt je fitter, vitaler en energieker. Dat is niet zo verwonderlijk. Want je lichaam hoeft geen energie en enzymen meer te verspillen aan je vervuilde darmkanaal. Dat was eerst wel het geval. Daardoor kwam er een tekort aan energie en enzymen voor je andere organen. Nu dat niet meer zo is, keert je vitaliteit weer terug.

Waarom een darm detox van Vegaqura?

Een darm detox betekent dat je de onverteerde voedingsstoffen uit je lichaam verwijdert. Dat kan onder andere met een darmreinigingskuur van Vegaqura. Het Vegaqura Q-Start detoxpakket is een unieke methode om je lichaam te ontgiften met behulp van enzymen (uit groente en fruit), voedingsvezels en probiotische bacteriën. Deze darm detox is 100% natuurlijk geproduceerd en bevat enkel plantaardige ingrediënten.

Hoe verloopt de darmreinigingskuur?

De darmreiniging is eenvoudig zelf te doen. Er is een uitgebreide handleiding bijgevoegd die simpel te volgen is. De darm detox Q-Start bestaat uit 150 verschillende soorten groenten en fruit, deze zijn gegist wat ze extra krachtig maakt. Eén darmreinigingskuur volstaat daarom al.

Je gebruikt de Vegaqura Q-Start als volgt:

 1. Vermeng het poeder van 1 sachet met 200 cl warm water.
 2. Drink de oplossing ter vervanging van de maaltijden.
 3. Neem tot maximaal 10 sachets Vegaqura Q-Start per dag.

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

Klanten aan het woord

M
Beoordelaar
1/5

Leek handig in 1 dag

Maar het spul is niet weg te drinken zo smerig. Doos met inhoud en al in de prullenbak beland.

1 maand geleden
Vegaqura
Beoordelaar
5/5

Ik had al een paar maanden last van verstopping/te weinig ontlasting.Na 2x laxeermiddel vd drogist en 1x bitterzout kwam er alleen maar diarree. klacht was niet weg. Op advies van mijn therapeut Hayo Bol jullie detox gebruikt. Wauw wat een resultaat!! In 8x ontlasting (net als op het filmpje van jullie site) 1 a 1,5 kilo kwijtgeraakt. Nu een week later. Mbv jullie probiotica begint de normale ontlasting weer op gang te komen en zijn normale vorm te krijgen. Ben zeer tevreden over het resultaat!! Detox voor herhaling vatbaar. Groet, Wimke

3 jaar geleden
Jordy
Beoordelaar
5/5

Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden??

4 jaar geleden
Johan W
Beoordelaar
5/5

Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

5 jaar geleden
Barbara
Beoordelaar
3/5

Ik wilde de vegaqura heel graag proberen om te kijken of dit zou helpen met mijn PDS klachten. Ik ben heel goed geholpen door medewerkers van Qaqao om het juiste middel voor mij te kiezen. Helaas heeft het niet zo goed geholpen als ik gehoopt had. Op de dag zelf is er weinig "vuil" uit mijn lichaam gekomen, en vond ik het lastig om alle zakjes/flesjes op te maken. De smaak was niet erg lekker, en op den duur zat ik echt vol. Gedurende de week erna is er wel wat vuil uit mijn darmen gekomen maar het effect was veel minder dan ik verwacht had.

5 jaar geleden

Liever geen darm detox? Maak kennis met de alternatieven

We begrijpen dat een darmreinigingskuur ingrijpend kan zijn. Daarom heeft Vegaqura ook minder ingrijpende manieren ontwikkeld om je darmen te reinigen. Bijvoorbeeld de zogeheten enzymtherapie: 10 tot 13 weken neem je dagelijks supplementen in als Q-Completa, Q-Probiotica en vitamine D. Je zult in korte tijd de positieve effecten ervaren op je gezondheid.

Onderga de darmreinigingskuur van Vegaqura

Deze natuurlijke darmreiniging kun je gemakkelijk zelf doen. Je hoeft dus niet een bezoek te brengen aan een hydro-therapeut. De kuur is 100% veilig, ook voor mensen die niet bekend zijn met darm detox. Uiteraard kun je van ons persoonlijke online begeleiding ontvangen. Je kunt altijd bij ons terecht als je vragen hebt of meer informatie wenst. Bestel vandaag nog de darmreinigingskuur van Vegaqura!

Bestel jouw eigen darm reinigingskuur!

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige detox voor je darmen? Probeer dan één van onze producten: Vegaqura Q-Start detoxpakket, enzymtherapie of het speciale Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën, daarna voel je je direct beter en fitter. Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze darm detox in 1 dag methode, mail dan naar info@qaqao.nl of vul het contactformulier in. Wij geven graag meer uitleg.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin