• 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

De acht functies van enzymen

 

 1. Enzymen versnellen het stofwisselingsproces, resulterend in een betere spijsvertering, verbeterde inname van voedingsstoffen en een betere PH-balans in ons lichaam. (Zuivel, granen, vlees en suikers maken ons lichaam te zuur, waardoor we een omgeving creeren voor ‘slechte’ bacterien om te kunnen groeien en we ontstekingen in het lichaam de kans geven zich te ontwikkelen)
 2. Effectief anti-verouderingseffect. (Neemt de hoeveelheid enzymen in ons lichaam toe, dan verjongen we in essentie. Enzymen bepalen de batterij van onze energie)
 3. Reinigings- en gewichtsregulerend (een op enzymen gebaseerd dieet, verhoogt de kans om je optimale gewicht te behalen en biedt een mogelijheid om dit optimale gewicht te managen)
 4. Schoonheid onderhoud en huidverzorging (doordat we de cellen en alle organen van het lichaam ‘voeden’ met enzymen, heeft dat ook effect op de huid, ons grootste orgaan. De huid wordt schoner, lijkt te gaan stralen, en je vraagt je af waar die rimpels toch gebleven zijn)
 5. Bloed Zuivering (Het bloed is de schoonmaker van ons lichaam. Een van de eerste stappen van een detox is het schoonmaken van ons bloed. Bij een live-blood test van een willekeurig persoon is te zien hoe de witte bloedlichaampjes rommelig op en over elkaar heen liggen. Hetgeen ontstoppingen in het bloed kan gaan veroorzaken. Na het doen van een ontgifting zijn de resultaten in de live-bloodtest opmerkelijk te noemen. De bloedlichaampjes liggen mooi geordend naast elkaar. Het bloed kan nu beter zijn werk doen)
 6. Anti-Ontstekingen (iedereen die vlees, zuivel, granen of suikers eet zal tegen inwendige ontstekingen aanlopen. Vaak merken we hier niet veel van, of zijn we er niet eens van bewust. Bij sommige mensen is het al heel duidelijk ontwikkeld tot een Prikkelbaar Darm Syndroom of bijvoorbeeld een chronische ontsteking van de prostaat. Doen we hier niets aan dan kunnen deze ontstekingen zich langzaam ontwikkelen tot chronische ziektes als Crohn. We MOETEN het lichaam gezond maken. En de eerste stap is je lichaam ontgiftigen)
 7. Cel activerend (sommige cellen zijn ziek, of uitgeput. Een prettige omgeving voor bacterien en ziektes. Voeden we het lichaam met enzymen, dan krijgen deze cellen hernieuwde energie om beter hun werk te doen)
 8. Versterking van het immuunsysteem (bij voldoende enzymen in het lichaam zijn we beter bestand tegen een verkoudheid of een griep. Het immuunsysteem werkt beter. Een allergie is in feite een reactie van het immuunsysteem die aan onze hersenen aangeeft: “Stop, ik wil deze voeding niet hebben!” De hersenen reageren dan met huiduitslag of buikpijn om ons er aan te herinneren deze voeding niet meer te nemen. Maar een Lactose-allergie is eigenlijk gevormd door een tekort aan Lactase-enzymen in het lichaam. Voed je je lichaam met lactase-enzymen, dan zal je ineens de mogelijkheid hebben om melksuikers af te breken, en hoeft ons immuunsysteem ons niet langer te waarschuwen voor de lactase-moleculen die binnen dringen. Melk drinken wordt makkelijker)
WordPress Video Lightbox Plugin