• 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Detox – Pijnlijk of niet?

Tijdens een Detox haal je het lichaam uit de comfort-zone. Het lichaam is gewend geraakt aan allerlei soorten voedsel, bepaalde kwaaltjes, intoleranties en allergieën. Wanneer je gaat Detoxen, zal het lichaam zich hier tegen verzetten. Dit kan wel eens als ongemakkelijk ervaren worden.

Wanneer er klachten binnen komen van mensen die Q-Start gebruiken, gaat dit meestal over het hebben van lichte hoofdpijn en misselijkheid. Heel soms gaat Detox gepaard met duizeligheid en buikpijn of een fluctuerende bloedsuikerspiegel. Dit zijn reacties van het lichaam dat uit zijn comfort-zone wordt gehaald. Gelukkig valt het heel erg mee, en gebeurt het maar zeer zelden dat men niet in staat is de kuur op 1 dag af te maken doordat het te veel pijn doet. We spreken eerder over een onaangenaam gevoel. En besef goed dat dit bij een ontgiftingskuur hoort. In het geval van drugs-verslaving noemen we dat een Cold-Turkey, maar dat is veel intenser. Mocht er een naar gevoel optreden dan is dit in 99% van de gevallen de volgende ochtend verdwenen.

Over het algemeen gelden voor Detox de volgende twee regels:

Hoe giftiger het lichaam – hoe meer je de effecten zult voelen
Hoe zwaarder de effecten – hoe meer gifstoffen er vrij zijn gekomen en hoe succesvoller de Detox is geweest.
Mensen met aandoeningen en/of voedselallergieën wordt gevraagd eerst contact op te nemen en eventueel een vragenlijst in te vullen.

Foto 9
WordPress Video Lightbox Plugin