Een vervuilde darm
  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Een vervuilde darm

Wanneer de darmen vervuild zijn kan het lichaam niet langer de belangrijke voedingsstoffen uit het voedsel halen (dit gebeurt voornamelijk in de dunne darm). En de elementen die wel door de vervuilde laag heen komen, bereiken vervuild de cellen waardoor die ook vergiftigd raken.

Een vervuilde darm vertraagt alle stofwisselingsprocessen in het lichaam en dus ook de afvoer van afvalstoffen. Niet alleen uit het maag-darmkanaal maar ook op celniveau. Mensen met een vervuilde darm hebben vaak moeite met afvallen en klagen over het Jo-Jo effect.

Wanneer een vervuilde darm niet aangepakt wordt kan het onverteerde voedsel tot ontstekingen leiden die op hun beurt weer tot chronische ziektes verworden. Moderne wetenschap legt steeds vaker de relatie tussen een vervuilde darm en aandoeningen als Acne, PDS, Crohn, Type 2 Diabetes en zelfs Autisme.

Bestel jouw eigen Vervuilde darm box!

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige detox voor je darmen? Probeer dan één van onze producten: Vegaqura Q-Start detoxpakket, enzymtherapie of het speciale Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën, daarna voel je je direct beter en fitter. Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze darm detox in 1 dag methode, mail dan naar info@qaqao.nl of vul het contactformulier in. Wij geven graag meer uitleg.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin