Ontslakkingskuur
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Vegaqura ontslakkingskuur: je darmen reinigen in 1 dag

Snel, zonder pijn en gewoon thuis wanneer het jou uit komt

Een ontslakkingskuur van Vegaqura is anders dan de meeste ontslakkingskuren. Je gaat niet naar een kuuroord in een zonnig land en je hoeft ook niet voor een periode van 10 dagen enkel fruit- en groentesappen te drinken. Met de Vegaqura Q-Start detox kuur zijn je darmen binnen 24 uur gereinigd. Deze kuur gaat dus een stuk sneller en doet wél meteen zijn werk.

Bovendien heeft deze darm detox nog een groot voordeel: je kan de ontslakkingskuur gewoon zelf thuis doen, wanneer het jou uitkomt. En de detox kuur bestaat uit 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten (enzymen). Er zitten dus geen schadelijke stoffen in, daarom is het volkomen veilig te gebruiken.

Direct bestellen Bekijk assortiment

De snelle en effectieve ontslakkingskuur van Vegaqura

 • 100% vegan & natuurlijk
 • Vegaqura Q-Start detoxpakket voor slechts €89,95
 • Ontslak je darmen in slechts één dag
 • Uniek assortiment
 • Zichtbaar resultaat: zowel in de ontlasting als op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding

Wil jij graag snel en makkelijk je darmen ontslakken? Doe dit dan met de volgende ontslakkingkuur: Vegaqura Q-Start detoxpakket. Je kunt de detox kuur bestellen op onze website. Als je vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen. Wij bieden persoonlijke online begeleiding aan.

Darmt2

Wat is ontslakken?

Tegenwoordig is ons voedsel steeds minder natuurlijk: het is bespoten, bewerkt of volledig kunstmatig. En eten we veel meer eiwitten en koolhydraten dan goed voor ons is. Dit heeft tot gevolg dat onze darmen meer voedsel en meer onbekend voedsel moeten verwerken. Na verloop van tijd beginnen onze darmen slechter te werken en raken ze verstopt met achtergebleven afvalstoffen. Deze afvalstoffen worden ook wel slakken genoemd.

Maar wat is ontslakken dan? Tijdens een ontslakkingskuur zuiveren we ons lichaam van achtergebleven afvalstoffen in de darmen. Het is eigenlijk een grondige onderhoudsbeurt voor je lichaam.

De voordelen van ontslakken zijn:

 • Een verbeterde darmflora
 • Weer schone darmen
 • Lichamelijke klachten worden verminderd
 • Snel en effectief afslanken
 • Meer energie en vitaliteit
 • Een mooiere huid
 • Een verbeterde stoelgang

Een gezond lichaam

Een vervuild darmkanaal en een tekort aan enzymen kunnen leiden tot een diversiteit aan lichamelijke klachten. Een aantal voorbeelden zijn: slapeloosheid, obesitas, allergieproblemen, diarree, krampen in de buik, hoofdpijn, winderigheid, acne, verlaagde weerstand en een opgeblazen gevoel.

Wat hebben deze lichamelijke klachten te maken met de darmen en een tekort aan enzymen? Een gezond lichaam heeft alles te maken met vitaliteit en energie. Omdat onze darmen te druk zijn met de voedselverwerking gaat al onze energie en enzymen daarnaartoe. Daardoor blijft er te weinig over voor de rest van het lichaam. En zo kunnen er langzaam maar zeker klachten ontstaan in de overige organen.

Je darmen ontslakken met enzymen en bacteriën

De 100% natuurlijke producten van Vegaqura bestaan uit een combinatie van enorm krachtige enzymen uit 150 soorten groente en fruit, probiotica en voedingsvezels. Het bijzondere is dat de enzymen en probiotische bacteriën nog levend en intact zijn. Zo krijgt jouw lichaam de broodnodige dosis voedingsstoffen die het zo hard nodig heeft.

De gebruiksaanwijzing van de Q-Start detox kuur

De ontslakkingskuur van Vegaqura kent een eenvoudige gebruiksaanwijzing. Als je het Vegaqura Q-Start detoxpakket bestelt voor 16.00 uur, wordt het pakket vaak de volgende dag al bij je afgeleverd. In de doos zitten 10 zakjes met poeder erin die je gedurende één dag op verschillende tijden met warm water inneemt. Om 9 uur ’s ochtends start je met het eerste zakje, om 21.00 uur ’s avonds gebruik je het laatste zakje. Het ontslakken van je darmen gebeurt binnen deze dag.

Denk bij gebruik aan de volgende punten:

 1. Vermeng het poeder van 1 sachet met 200 cl warm water.
 2. Drink de oplossing ter vervanging van de maaltijden.
 3. Neem tot maximaal 10 sachets Vegaqura Q-Start per dag.

Ontslakkingskuur kopen bij Qaqao

Ben je nieuwsgierig geworden naar de detox kuur van Vegaqura? Op onze website lees je nog veel meer over het Vegaqura Q-Start detoxpakket en de andere producten van Vegaqura. Als je snel en op natuurlijke wijze je darmen wilt ontslakken is de ontslakkingskuur van Vegaqura precies wat je zoekt.

Bestel vandaag het Vegaqura Q-Start detoxpakket, of neem eerst nog contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wenst.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin