Ontslakkingskuur
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Ontslakkingskuur kopen: je darmen in 1 dag ontslakken

Snel, zonder pijn en gewoon thuis wanneer het jou uit komt

Ontslakkingskuur kopen: je darmen in 1 dag ontslakken

Benieuwd naar de voordelen van ontslakken? Een ontslakkingskuur van Vegaqura is anders dan de meeste ontslakkingskuren. Je hoeft niet naar het buitenland en je hoeft ook niet voor een periode van 10 dagen alleen maar fruit- en groentesappen te drinken. Met de Vegaqura Q-start detoxkuur reinig je jouw darmen en lichaam binnen 24 uur. Deze detox kost je een stuk minder moeite, doet meteen zijn werk en is een stuk betaalbaarder!

Wil je graag je darmen spoelen of ontgiften? De Vegaqura ontslakkingskuur kan je gewoon thuis doen, waardoor je in je eigen comfort kan ontslakken. De ontslakkingskuur kopen kan via onderstaande knop of bekijk het complete assortiment op onze website.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Waarom een ontslakkingskuur van Vegaqura?

 • 100% vegan & natuurlijk ontgiften
 • Vegaqura Q-start detox pakket voor slechts € 89,95
 • Ontslak je darmen en lichaam in slechts 1 dag!
 • Uniek assortiment
 • Ontgiften met zichtbaar resultaat: zowel in de ontlasting als op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding
Darmt2

De gevolgen van afvalstoffen in maag-darmstelsel

Kamp jij weleens met buikpijn of verstopping? Heb je problemen met je huid, wil het afvallen maar niet lukken of voel je je simpelweg niet gezond? Of ben je vaak vermoeid en lijkt niets te helpen? De kans is groot dat jouw klachten te maken hebben met een vervuild maag-darmstelsel. Door een tekort aan spijsverteringsenzymen weet je lichaam zich geen raad met de overvloed aan eiwitten en koolhydraten. Ook de toegevoegde elementen uit bewerkte voeding worden moeilijk verwerkt. Je eten wordt niet verteerd, maar blijft achter in het darmslijmvlies. Dit onverteerde voedsel is de oorzaak van verstoppingen, ontstekingen en een slechte opname van voedingsstoffen en heeft een grote, negatieve impact op de rest van je lichaam en je gezondheid. Tijd om een ontslakkingskuur te kopen en een darm detox te doen!

Ontslakken biedt dus een oplossing bij allerlei problemen aan je lichaam en gezondheid. Door je darmen te detoxen worden je darmen gereinigd van afvalstoffen en voorzien van alle benodigde, gezonde stoffen. Veel mensen hebben al baat bij een enkele ontslakkingskuur en zijn plots van hun klachten af waar zij al jaren last van hadden en nooit een oorzaak voor konden vinden.

Wat houdt het ontslakken van darmen in?

Tegenwoordig is onze voeding steeds minder natuurlijk: het is bespoten, bewerkt of volledig kunstmatig. We eten ook veel meer eiwitten en koolhydraten dan goed voor ons is. Het gevolg hiervan is dat onze darmen veel voedsel en steeds meer onbekend voedsel moeten verwerken. Na verloop van tijd werken je darmen slechter en raken ze verstopt met achtergebleven afvalstoffen. Deze afvalstoffen worden ook wel slakken genoemd.

Wat ontslakken dan precies is? Tijdens een ontslakkingskuur kan je je lichaam ontgiftigen en zuivert het zich van achtergebleven afvalstoffen in de darmen. Het is dus eigenlijk een grondige onderhoudsbeurt voor je lichaam.

De voordelen van een ontslakkingskuur

 • Verbeterde darmflora
 • Schone darmen na de detox
 • Gezonder lichaam en minder fysieke klachten
 • Snel en effectief afvallen
 • Meer energie en vitaliteit
 • Een mooiere huid
 • Een verbeterde stoelgang

Dieet van één dag

De natuurlijke ingrediënten van Vegaqura zijn door een uniek gistings- en rijpingsproces van drie jaar uitermate krachtig. In tegenstelling tot andere pillen, tabletten en sapjes komen de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura levend door het maagzuur heen. Onze darmreinigingskuur zorgt voor een betere gezondheid en een gezonder lichaam. Je verwijdert in één dag tussen de 1 en 2 kg onverteerd voedsel uit je darmen. En dat alles op natuurlijke wijze! Schone darmen zijn de start van een betere gezondheid en meer vitaliteit. Een ontslakkingskuur kopen van Vegaqura Q-start kuur is een goed idee om het ontslakken van je darmen uit te proberen.

 

Handleiding: zo gebruik je onze Q-start ontslakkingskuur

Wanneer je de Vegaqura ontslakkingskuur koopt en wilt starten met ontslakken, vind je een simpele gebruiksaanwijzing die je kunt doorlezen. In het pakket zitten 10 zakjes met poeder die je gedurende 1 dag op verschillende tijden met warm water inneemt. Om 09.00 uur ’s morgens begin je met het eerste zakje en om 21.00 uur 's avonds gebruik je het laatste zakje van de detox. Je darmen reinigen of detoxen zich dus binnen 24 uur, met in totaal ‘slechts’ 10 zakjes.

Denk bij gebruik wel altijd even aan de volgende punten:

<

 • Vermeng het poeder van 1 zakje met 200 cl warm water.
 • Drink de oplossing ter vervanging van maaltijden.
 • Neem tot maximaal 10 zakjes van Vegaqura Q-start per dag tijdens het ontslakken.

Ontslakken detox kopen bij Vegaqura

Ben je nieuwsgierig geworden naar het ontslakken van je darmen en wil je een ontslakkingskuur kopen? Bestel dan het Vegaqura Q-start detoxpakket. Dit pakket zorgt voor een snelle en natuurlijke detox van je darmen.

Heb je nog vragen over detoxen met onze natuurlijk kuur? Of wil je meer weten over de specifieke voordelen van je lichaam ontgiften? Neem gerust contact met ons op. Wil je meteen beginnen met ontslakken? Bestel het pakket dan via onderstaande knop of kijk eerst nog even verder op onze website voor meer informatie. Bij bestellingen vanaf € 50,- rekenen wij geen verzendkosten.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin