Ontslakken
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Ontslakken

Ontslakken is een manier waarop je de afvalstoffen die opgehoopt zijn in je lichaam, verwijdert. Deze afvalstoffen worden door het lichaam zelf geproduceerd, maar niet altijd even goed afgebroken. Het gevolg? Klachten zoals een opgeblazen buik, hoofdpijn en moeheid. Met gebruik van een ontslakkingskuur die je thuis kunt doen, is het mogelijk om je darmen en de rest van je lichaam van deze achtergebleven gifstoffen te ontdoen. Maar hoe werkt het ontslakken of ontgiften van je lichaam dan precies?

Direct bestellen Bekijk assortiment

Waarom een ontslakkingskuur van Vegaqura?

 • 100% vegan & natuurlijk ontgiften
 • Vegaqura Q-start detox pakket voor slechts € 89,95
 • Ontslak je darmen en lichaam in slechts 1 dag!
 • Uniek assortiment
 • Ontgiften met zichtbaar resultaat: zowel in de ontlasting als op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding
Darmt2

Wat is ontslakken van je lichaam?

Tijdens een ontslakkingskuur voor je darmen kan je je lichaam ontgiften en zuivert het zich van achtergebleven afvalstoffen in het lichaam. Het is dus eigenlijk een grondige onderhoudsbeurt voor je lichaam.

 • Verbeterde darmflora
 • Schone darmen na de detox
 • Gezonder lichaam en minder fysieke klachten
 • Snel en effectief afvallen
 • Meer energie en vitaliteit
 • Een mooiere huid
 • Een verbeterde stoelgang

Achtergebleven afvalstoffen en gifstoffen

Tegenwoordig is onze voeding steeds minder natuurlijk: het is namelijk bespoten, bewerkt of volledig kunstmatig. We eten ook veel meer voeding met eiwitten en koolhydraten dan gezond is. Het gevolg hiervan is dat ons lichaam veel voedsel en steeds meer onbekend voedsel moeten verwerken. Zodoende werken de darmen na verloop van tijd slechter en raken ze verstopt met achtergebleven afvalstoffen en gifstoffen, met het gevolg dat je allerlei klachten ervaart. Deze afvalstoffen worden ook wel slakken genoemd.

De gevolgen van afvalstoffen in maag-darmstelsel

Deze ‘slakken’ kunnen allerlei gevolgen hebben voor het menselijk lichaam. Kamp jij weleens met buikpijn of verstopping? Heb je problemen met je huid, wil het afvallen maar niet lukken of voel je je simpelweg niet gezond? Of ben je vaak vermoeid en lijkt niets te helpen? De kans is groot dat jouw klachten te maken hebben met een vervuild maag-darmstelsel.

Onverteerd voedsel

Door een tekort aan spijsverteringsenzymen weet je lichaam zich geen raad met de overvloed aan eiwitten en koolhydraten. Ook de toegevoegde elementen uit bewerkte voeding worden moeilijk verwerkt. Het eten wordt niet verteerd, maar blijft achter in het darmslijmvlies. Dit onverteerde voedsel is de oorzaak van verstoppingen, ontstekingen en een slechte opname van voedingsstoffen en heeft een grote, negatieve impact op de rest van het lichaam en je gezondheid. Een darm detox kan uitkomst bieden het reinigen van het lichaam. De detox reinigt niet alleen, maar voorziet je lichaam ook van gezonde stoffen.

Hoe kan ik mijn darmen ontslakken?

Maar hoe kun jij je lichaam ontslakken ofwel ontgiften? Dit kun je doen door veel water te drinken, probiotisch te eten, vezelrijk te eten, een sapkuur te doen of je lichaam voldoende rust te geven. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale ontslakkingskuur, bijvoorbeeld van Vegaqura. Hoe je je lichaam precies ontslakt met gebruik van een detox, vind je terug in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. In het pakket zitten 10 zakjes met poeder die je gedurende 1 dag op verschillende tijden met warm water inneemt. Om 09.00 uur ’s morgens begin je met het eerste zakje en om 21.00 uur 's avonds gebruik je het laatste zakje van de detox. Je darmen reinigen of detoxen zich binnen 24 uur, met in totaal ‘slechts’ 10 zakjes.

Instructies

Houd tijdens het ontgiften van je lichaam de volgende punten in het achterhoofd:

 • Vermeng het poeder van 1 zakje met 200 cl warm water.
 • Drink de oplossing ter vervanging van maaltijden.
 • Neem tot maximaal 10 zakjes van Vegaqura Q-start per dag tijdens het ontslakken.

Hoe snel kan ik mijn darmen ontslakken?

De natuurlijke ingrediënten zijn door een uniek gistings- en rijpingsproces van drie jaar uitermate krachtig. In tegenstelling tot andere pillen, tabletten en sapjes komen de enzymen en probiotische bacteriën levend door het maagzuur heen. Een darmreinigingskuur zorgt ervoor dat binnen één dag tussen de 1 en 2 kg onverteerd voedsel uit je lichaam verdwijnt.

Benieuwd naar de voordelen van ontslakken middels een darmdetox?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de effecten van ontslakken en wil je bijvoorbeeld meer weten over wat de gezondheidsvoordelen zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of lees de informatie die je terugvindt op de website. Of wil je een ontslakkingskuur kopen in de webshop? Vervolgens zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Bij bestellingen boven de € 50-, brengen we geen verzendkosten in rekening.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin