Effectieve ontslakkingskuur
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Effectieve ontslakkingskuur

Effectieve ontslakkingskuur nodig? Als je je gezondheid wilt verbeteren en je lichaam wilt ontgiften, is een ontslakkingskuur een uitstekende keuze. Door je darmen te reinigen en schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen, voel je je energieker en voorkom je verschillende gezondheidsproblemen. Ontslakken is een manier waarop je de afvalstoffen die opgehoopt zijn in je lichaam, verwijdert. Deze afvalstoffen worden door het lichaam zelf geproduceerd, maar niet altijd even goed afgebroken. Het gevolg? Klachten zoals een opgeblazen buik, hoofdpijn en moeheid.

Met het gebruik van een ontslakkingskuur die je thuis kunt doen, is het mogelijk om je darmen en de rest van je lichaam van deze achtergebleven gifstoffen te ontdoen. Maar hoe werkt het ontslakken of ontgiften van je lichaam dan precies?

Wat is ontslakken van je lichaam?

Tijdens een ontslakkingskuur voor je darmen kan je je lichaam ontgiften en zuivert het zich van achtergebleven afvalstoffen in het lichaam. Het reinigen van je darmen is goed voor je lichaam.

7 voorbeelden van waarom een ontslakkingskuur je lichaam kan helpen, zijn:

 • Verbeterde darmflora
 • Schone darmen na de detox
 • Gezonder lichaam en minder fysieke klachten
 • Snel en effectief afvallen
 • Meer energie en vitaliteit
 • Een mooiere huid
 • Een verbeterde stoelgang

Waarom is ontslakken belangrijk voor je darmgezondheid?

Deze ‘slakken’ kunnen allerlei gevolgen hebben voor het menselijk lichaam. Kamp jij weleens met buikpijn of verstopping? Heb je problemen met je huid, wil het afvallen maar niet lukken of voel je je simpelweg niet gezond? Of ben je vaak vermoeid en lijkt niets te helpen? De kans is groot dat jouw klachten te maken hebben met een vervuild maag-darmstelsel.

De darmen spelen een cruciale rol in ons lichaam. Ze zijn verantwoordelijk voor het opnemen van voedingsstoffen en het elimineren van afvalstoffen. Wanneer de darmen verstopt raken met gifstoffen en afvalstoffen, kan dit leiden tot spijsverteringsproblemen en een verminderde opname van voedingsstoffen. Het regelmatig reinigen van je darmen helpt bij het handhaven van een gezonde darmflora en bevordert een optimale spijsvertering.

Hoe kan ik mijn darmen ontslakken?

Maar hoe kun jij je lichaam ontslakken ofwel ontgiften? Dit kun je doen door veel water te drinken, probiotisch te eten, vezelrijk te eten, een sapkuur te doen of je lichaam voldoende rust te geven. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale ontslakkingskuur, bijvoorbeeld van Vegaqura. Hoe je je lichaam precies ontslakt met gebruik van een detox, vind je terug in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. In het pakket zitten 10 zakjes met poeder die je gedurende 1 dag op verschillende tijden met warm water inneemt. Om 09.00 uur ’s morgens begin je met het eerste zakje en om 21.00 uur ‘s avonds gebruik je het laatste zakje van de detox. Je darmen detoxen zich binnen 24 uur, met in totaal ‘slechts’ 10 zakjes.

Instructies voor een ontslakkingskuur

Houd tijdens het ontgiften van je lichaam de volgende punten in het achterhoofd:

 • Vermeng het poeder van 1 zakje met 200 cl warm water.
 • Drink de oplossing ter vervanging van maaltijden.
 • Neem tot maximaal 10 zakjes van Vegaqura Q-start per dag tijdens het ontslakken.

Hoe snel kan ik mijn darmen ontslakken?

De natuurlijke ingrediënten zijn door een uniek gistings- en rijpingsproces van drie jaar uitermate krachtig. In tegenstelling tot andere pillen, tabletten en sapjes komen de enzymen en probiotische bacteriën levend door het maagzuur heen. Een darmreinigingskuurzorgt ervoor dat binnen één dag tussen de 1 en 2 kg onverteerd voedsel uit je lichaam verdwijnt.

Onverteerd voedsel

Door een tekort aan spijsverteringsenzymen weet je lichaam zich geen raad met de overvloed aan eiwitten en koolhydraten. Ook de toegevoegde elementen uit bewerkte voeding worden moeilijk verwerkt. Het eten wordt niet verteerd, maar blijft achter in het darmslijmvlies. Dit onverteerde voedsel is de oorzaak van verstoppingen, ontstekingen en een slechte opname van voedingsstoffen en heeft een grote, negatieve impact op de rest van het lichaam en je gezondheid. Een darm detox kan uitkomst bieden het reinigen van het lichaam. De detox reinigt niet alleen, maar voorziet je lichaam ook van gezonde stoffen.

Waarom een ontslakkingskuur van Vegaqura?

 • 100% vegan & natuurlijk ontgiften
 • Vegaqura Q-start detox pakket voor slechts € 89,95
 • Ontslak je darmen en lichaam in slechts 1 dag!
 • Uniek assortiment
 • Ontgiften met zichtbaar resultaat: zowel in de ontlasting als op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

Klanten aan het woord

M
Beoordelaar
1/5

Leek handig in 1 dag

Maar het spul is niet weg te drinken zo smerig. Doos met inhoud en al in de prullenbak beland.

1 week geleden
Vegaqura
Beoordelaar
5/5

Ik had al een paar maanden last van verstopping/te weinig ontlasting.Na 2x laxeermiddel vd drogist en 1x bitterzout kwam er alleen maar diarree. klacht was niet weg. Op advies van mijn therapeut Hayo Bol jullie detox gebruikt. Wauw wat een resultaat!! In 8x ontlasting (net als op het filmpje van jullie site) 1 a 1,5 kilo kwijtgeraakt. Nu een week later. Mbv jullie probiotica begint de normale ontlasting weer op gang te komen en zijn normale vorm te krijgen. Ben zeer tevreden over het resultaat!! Detox voor herhaling vatbaar. Groet, Wimke

3 jaar geleden
Jordy
Beoordelaar
5/5

Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden??

4 jaar geleden
Johan W
Beoordelaar
5/5

Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

5 jaar geleden
Barbara
Beoordelaar
3/5

Ik wilde de vegaqura heel graag proberen om te kijken of dit zou helpen met mijn PDS klachten. Ik ben heel goed geholpen door medewerkers van Qaqao om het juiste middel voor mij te kiezen. Helaas heeft het niet zo goed geholpen als ik gehoopt had. Op de dag zelf is er weinig "vuil" uit mijn lichaam gekomen, en vond ik het lastig om alle zakjes/flesjes op te maken. De smaak was niet erg lekker, en op den duur zat ik echt vol. Gedurende de week erna is er wel wat vuil uit mijn darmen gekomen maar het effect was veel minder dan ik verwacht had.

5 jaar geleden

Ontslakkingspakketten

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige detox voor je darmen? Probeer dan één van onze producten: Vegaqura Q-Start detoxpakket, enzymtherapie of het speciale Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën, daarna voel je je direct beter en fitter. Bekijk de diverse pakketten in ons aanbod en probeer er een uit.

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze darm detox in 1 dag methode, mail dan naar info@vegaqura.nl of vul het contactformulier in. Wij geven graag meer uitleg. Bij Vegaqura streven we naar de beste service. Daarom bieden we snelle levering: bestel vóór 16:00 uur (maandag tot en met vrijdag) en je ontvangt je bestelling dezelfde dag nog thuis. Bovendien bieden we gratis verzending bij bestellingen vanaf €50.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin