Referenties

 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Referenties

 

4,9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
5 sterren
94
94%
4 sterren
0%
3 sterren
6
6%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Toont 16 van 17 beoordelingen (5 ster). Bekijk alle 17 beoordelingen
 1. Vegaqura

  Ik had al een paar maanden last van verstopping/te weinig ontlasting.Na 2x laxeermiddel vd drogist en 1x bitterzout kwam er alleen maar diarree. klacht was niet weg. Op advies van mijn therapeut Hayo Bol jullie detox gebruikt. Wauw wat een resultaat!! In 8x ontlasting (net als op het filmpje van jullie site) 1 a 1,5 kilo kwijtgeraakt. Nu een week later. Mbv jullie probiotica begint de normale ontlasting weer op gang te komen en zijn normale vorm te krijgen. Ben zeer tevreden over het resultaat!! Detox voor herhaling vatbaar. Groet, Wimke

  Vegaqura Q-Start Enzym-MethodeVegaqura Q-Start Enzym-Methode

 2. Jordy

  Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden??

  Vegaqura Q-Start Enzym-MethodeVegaqura Q-Start Enzym-Methode

 3. Johan W

  Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

  Vegaqura Q-Start Enzym-MethodeVegaqura Q-Start Enzym-Methode

 4. Arianne van Wingerden

  Supergoed product! Ik wist niet dat er zoveel rommel in mijn lijf zat. Ik voel me nu energieker en merk nu ook veel sneller op of een product goed voor mijn lijf is of niet. Ik ga dit zeker over een tijdje weer doen.

  Vegaqura Q-Start Enzym-MethodeVegaqura Q-Start Enzym-Methode

 5. Jo

  Waar het grote verschil precies gemaakt wordt kan ik niet eens zeggen, maar de afgelopen weken voel ik me stukken beter, ondanks dat ik mijn eetpatroon of beweging verder heb aangepast. Ook mijn stoelgang is vooruitgegaan en ik merk dat ik niet meer futloos ben in de loop van de dag, dus ik krijg veel meer gedaan. Voor mij is vegaqura een blijvertje, ik hoop echt dat ze gemaakt blijven worden.

  Vegaqura Q-Start Enzym-MethodeVegaqura Q-Start Enzym-Methode

WordPress Video Lightbox Plugin