Word Partner

  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

De darmen zijn de motor van je gezondheid. Ons tweede brein. Vooral het belang van een schone dunne darm (die verantwoordelijk is voor het opnemen van bouwstoffen uit ons voedsel) wordt steeds duidelijker. Momenteel loopt 70% van de Nederlanders rond met darmklachten. Klachten die doorwerken op alle organen en processen van het lichaam.

Wanneer de dunne darm gereinigd wordt, dan kunnen de cliënten eindelijk zelf ervaren hoe het voelt om je vitaliteit weer terug te hebben; om je fitter en schoner te voelen; om succesvol af te slanken en om je stoelgang te verbeteren.

Natuurlijke Gezondheidsmarkt

De Natuurlijke Gezondheidsmarkt is een van de snelst groeiende markten in Nederland. Ontgiften, meer bewegen en een gezonde levensstijl worden voor veel mensen steeds interessanter. Qaqao Nederland werkt samen met allerlei soorten deskundigen op het gebied van natuurlijke gezondheid en biedt ook jou de kans om de gezondheid van jouw cliënten te verbeteren. Werk jij als therapeut? Als sportleraar? Of als retailer van gezondheidsmiddelen? Dan is het misschien voor jou ook interessant om de Vegaqura producten op te nemen in je assortiment. Wij werken reeds samen met onder meer:

Schoonheidsspecialisten

Sportscholen

Fitness-scholen

Boks-scholen

Yoga-scholen

Afslank-instituten

Bloggers / Influencers

Gezondheidswinkels

Voedingsdeskundigen

Health Clinics

Webshops

Retreat Centers

Natuurgeneeskundigen

Samenwerking

Zou jij er ook wat in zien om de Vegaqura producten op te nemen in je assortiment? Of bied jij iets aan wat perfect aansluit op onze ideeën en werkwijzen? Neem dan contact met ons op via info@qaqao.nl en vraag naar de samenwerkingsvoorwaarden.

 

 

WordPress Video Lightbox Plugin