Betaalmethoden

  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Heeft u vragen over de voor u meest ideale betaalmethode neem dan gerust contact met ons op via info@vegaqura.nl

iDeal
idealHet merendeel van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt met iDeal. Als u kiest voor iDeal wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. Van hieruit kunt u de betaling direct voldoen, zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product. Snel, simpel en eenvoudig.

 

Creditcard

idealHet is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (Mastercard / Visa Card/ American Express) . Dit is een betaalwijze waarmee u direct kunt betalen en waarbij uw creditcardmaatschappij het bedrag bij u zal incasseren. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde provider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

 

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna kun je aankopen achteraf betalen. Na verzending van je bestelling moet je binnen 14 dagen betalen. Je ontvangt de Klarna-factuur tegelijk met je bestelling. Je kunt betalen via een bankoverschrijving of met iDEAL als je inlogt op ‘Mijn Klarna’. Je kunt de eerste betaaltermijn van 14 dagen verschuiven naar 30 dagen na verzending.

Als je een bestelling (deels) retourneert, dan kun je dit doorgeven via de website of de app van Klarna. Meld dit ook bij de website waar je hebt besteld. Je betaling wordt dan gepauzeerd.

Je kunt niet eindeloos bestellen via Klarna. Klarna kan een aankoop afkeuren en kijkt naar verschillende factoren zoals adresgegevens en betaalgeschiedenis.

Klarna biedt de mogelijkheid om in delen te betalen. Ze noemen dit ‘Financiering’. Dit betekent wel dat Klarna jouw financiële gegevens deelt met het BKR (Bureau Krediet Registratie). Dit kan je toekomstige kredietwaardigheid beïnvloeden.

Een andere aangeboden mogelijkheid is Klarna Pay Now. Betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging.

 

Paypal

 

 

 

 

PayPal is na iDEAL en de creditcard een populair middel om online te betalen. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet dan wel zelf een claim indienen.

Ook voor betalingen met PayPal is Strong Costumer Authentication (SCA) verplicht. Je logt in met je e-mailadres en wachtwoord. Als dit vanaf een apparaat is dat je vaker gebruikt, is een extra verificatiestap meestal niet nodig. Kan PayPal je identiteit niet controleren, dan moet je een extra code invoeren. Die krijg je per sms toegestuurd. Vóór de invoering van SCA was het al mogelijk om zelf tweestapsverificatie in te stellen. Voor wie dat al had ingesteld, verandert er niets.

 

 

Buitenlandse banken

U kunt bij ons ook met uw Belgische of Duitse bank betalen. U kunt kiezen uit KBC/CBC, Bancontact en Sofort Banking. De mogelijkheid bestaat dat uw bank hier kosten voor in rekening brengt.

WordPress Video Lightbox Plugin