Levering

  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Hoe volg je je bestelling?

Onze distributie wordt uitgevoerd door Kolibri Logistiek in Krimpen a/d Lek. Hier worden onze goederen opgeslagen, verpakt en verzonden. Dit zal altijd zo spoedig mogelijk gebeuren, maar hou er rekening mee dat er in het weekend geen medewerkers aanwezig zijn. Het magazijn van Kolibri Logistiek voldoet aan alle eisen voor de opslag van levensmiddelen.

Levering via DHL Pakketservice
Als je bestelling wordt bezorgd door de Pakketservice van DHL en het pakket heeft ons magazijn verlaten, dan ontvang je dezelfde werkdag nog een Track & Trace nummer van DHL. Daarmee kun je zien waar je zending zich bevindt, en wanneer je de bezorger van DHL kunt verwachten. Bestel je in het weekend, dan krijg je het T&T nummer de eerst volgende werkdag in je e-mailbox.

Wanneer je van maandag  tot vrijdag voor 16:00 besteld, ontvang je jouw pakket de volgende dag thuis. Bestel je na vrijdagmiddag 16:00 dan ontvang je jouw pakket op dinsdag. Er wordt niet bezorgd op zondag en maandag. Door drukte of onvoorziene omstandigheden kan de levering soms een dag langer duren. Je kunt dit via je T&T nummer in de gaten houden.

Ben je op het moment van bezorging niet thuis? Dan proberen we het later nog een keer. Lukt het nog steeds niet om het pakketje af te geven dan proberen we het bij de buren of bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt bij jouw in de buurt. Je ontvangt dan een afhaalkaart in je brievenbus.

Bij besteding van €50,- euro of meer is de verzending naar een adres in Nederland gratis. Voor bedragen onder €50,- wordt €5,40 in rekening gebracht.

Verzending naar een adres in België heeft een vaste leveringsprijs van €8,50 ongeacht de hoogte van de factuur.

WordPress Video Lightbox Plugin