Referenties

 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Referenties

 

 1. veiligheidsscan

 2. Jordy

  Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden👍👍

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

 3. Karlie

  Na alle positieve reviews en de nodige ongemakken aan mijn darmen (vaak opgeblazen buik, kramp, niet naar de wc kunnen) besloten om deze eendaagse detox te doen. Ik begon vol goede moet! De eerste poeders gingen wel, maar na een tijdje kreeg ik het echt niet weg. Het is zo zoet! Het kwam er juist weer uit (lees: kokhalzen/overgeven), zo vies, vooral toen de enzymvloeistof erbij kwam. Niet te doen! Ik heb 3 enzympoeders en 1 vloeistof niet genomen. Wel de hele dag niet gegeten. Met de honger viel het mee. ‘ s Middags een beetje hoofdpijn, maar dat trok weer weg. De volgende dag gebeurde er vrij weinig. Aan het einde van de dag kwam er een beetje rommel uit, maar niet wat ik er van verwacht had. De volgende dag, was ik een halve kilo lichter, maar dit zou ook aan het niet eten kunnen liggen. Ook heb ik niet t idee dat mn darmen rustiger zijn. Het enige is dat t voor mij een stimulans is geweest om nog wat beter op mijn voeding te letten (nog wat minder vlees en zuivel, nog minder suiker en zo min mogelijk witte granen in brood, pasta, etc, hoewel is dit al behoorlijk deed).
  Ik zou het persoonlijk niet aanraden en gewoon je voeding aanpassen, want dat geeft hetzelfde resultaat naar mijn idee.
  Jammer dat ik dit geld heb weggegooid.

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

 4. veiligheidsscan

 5. veiligheidsscan

 6. Johan W

  Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

 7. Barbara

  Ik wilde de vegaqura heel graag proberen om te kijken of dit zou helpen met mijn PDS klachten. Ik ben heel goed geholpen door medewerkers van Qaqao om het juiste middel voor mij te kiezen. Helaas heeft het niet zo goed geholpen als ik gehoopt had. Op de dag zelf is er weinig “vuil” uit mijn lichaam gekomen, en vond ik het lastig om alle zakjes/flesjes op te maken. De smaak was niet erg lekker, en op den duur zat ik echt vol. Gedurende de week erna is er wel wat vuil uit mijn darmen gekomen maar het effect was veel minder dan ik verwacht had.

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

 8. Arianne van Wingerden

  Supergoed product! Ik wist niet dat er zoveel rommel in mijn lijf zat. Ik voel me nu energieker en merk nu ook veel sneller op of een product goed voor mijn lijf is of niet. Ik ga dit zeker over een tijdje weer doen.

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

 9. Jo

  Waar het grote verschil precies gemaakt wordt kan ik niet eens zeggen, maar de afgelopen weken voel ik me stukken beter, ondanks dat ik mijn eetpatroon of beweging verder heb aangepast. Ook mijn stoelgang is vooruitgegaan en ik merk dat ik niet meer futloos ben in de loop van de dag, dus ik krijg veel meer gedaan. Voor mij is vegaqura een blijvertje, ik hoop echt dat ze gemaakt blijven worden.

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

 10. Elise

  Heerlijk dat je de Detox in 1 dag kunt doen. De dag ervoor al op gezonde wijze doorgebracht en een salade als diner gehad. Op de dag van de Detox lekker rustig thuis dagje gepland. De enzympoeders en probiotica (siroop) smaken goed en vond ik makkelijk weg te drinken. De dagen erna ook extra opgelet op gezonde voeding, voldoende water, geen koffie, etc. Kortom, voor herhaling vatbaar!

  Vegaqura Q-StartVegaqura Q-Start

1 2

WordPress Video Lightbox Plugin