Darm detox
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Darm detox: reiniging in 1 dag

Denk je erover na om een darm detox kuur of ontslakkingskuur te proberen? Ga dan voor de 1-daagse Vegaqura Q-Start Enzymdetox. Binnen 24 uur worden je darmen ontdaan van onverteerd voedsel. Deze Detox-kuur is snel, pijnloos, veilig, natuurlijk en met zichtbare resultaten op de weegschaal. Daarnaast voel je je fitter, vitaler en energieker na de darmreiniging. Probeer het en je zult versteld staan van het resultaat!

100% vegan en natuurlijke darm detox

 • 100% vegan en natuurlijk
 • Vegaqura Q-start detoxpakket voor slechts € 89,95
 • Enige leverancier in Europa
 • Uniek assortiment
 • Darm detox in 1 dag kuur
 • Zichtbaar resultaat in de ontlasting en op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding

Ervaar jij problemen als huidklachten, pijn in de buik, vermoeidheid, PDS of brandend maagzuur? Grote kans dat je dan een vervuild darmkanaal hebt. Start vandaag met ons Vegaqura Q-Start detoxpakket. Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag over onze darm detox in 1 dag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Goede gezondheid begint in de darmen

Hippocrates, de Griekse grondlegger van de moderne geneeskunde, zei niet voor niks: “Een goede gezondheid begint in de darmen.” Wat de wortels zijn voor bomen, zijn de darmen voor het menselijk lichaam. Als de wortels van een boom ongezond zijn, valt de boom helaas niet meer te redden. Dat geldt in dezelfde mate ook voor de mens.

De darmen halen de voedingsstoffen uit ons voedsel en voeren de afvalstoffen weer af. Wanneer je darmen vervuild zijn, verloopt de voedselopname niet zoals het hoort en neemt ons lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde stoffen op. Dat kan nare gevolgen geven als vermoeidheid en buikklachten als diarree en buikkrampen. Het wordt tijd om je lichaam te ontgiften en je darmen te reinigen door middel van een detox voor je darmen. Darm detox betekent dat je de onverteerde voedingsstoffen uit je darmen verwijdert.

De oplossing: detox voor je darmen

Wanneer je zulke lichamelijke klachten ervaart, moeten zowel je dikke darm als je dunne darm gereinigd worden. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor, de snelste is onze darmspoeling voor thuis. Als enige in Nederland én Europa bieden wij een 1-daagse darmreiniging aan, waarbij jouw darmen binnen 24 uur ontdaan worden van onverteerd voedsel en schadelijke bacteriën.

Deze zorgen soms al jarenlang voor lichamelijke problemen en bezetten al je energie en enzymen. Door het tekort aan energie en enzymen voor je andere organen ontwikkel je klachten in deze regionen. De balans is compleet zoek. Door je darmen te reinigen met een darm detox kuur zullen je enzymen, mineralen en vitaminen hun werk op andere plekken kunnen inzetten. Zieke cellen worden gereactiveerd, vrije radicalen worden afgevoerd en je vitaliteit keert grotendeels terug.

Maar wat is dan een ontslakkingskuur?

We hebben het net gehad over een darm detox, maar wat is dan een ontslakkingskuur? Het werkwoord ‘ontslakken’ heeft niks met slakken te maken. Om het heel simpel te zeggen: ontslakken is een synoniem voor detoxen of ontgiften. Een darm detox en een ontslakkingskuur zijn dus hetzelfde. Dit kun je doen door middel van een darm detox kuur van Vegaqura. Een darm detox in 1 dag bevrijdt je lichaam van alle gifstoffen en afvalstoffen en je mag er dus van uitgaan dat je van binnen wordt gereinigd.

“Ga voor een darm detox, voor meer energie en vitaliteit in je leven.”

Natuurlijke producten van plantaardige ingrediënten

De producten van Vegaqura zijn 100% natuurlijk geproduceerd en bevatten 100% plantaardige ingrediënten. Een kleine greep: vlozaadvezels, samengesteld zetmeel poeder en enzym extract poeder. De combinatie van enzymen, probiotica en voedingsvezels geeft ons lichaam de voedingsstoffen die we zo hard nodig hebben.

We begrijpen best dat een darm detox kuur eng kan aanvoelen. Jij kan het beste beslissen of een darmkuur geschikt is voor jouw lichaam. Naast onze 1-daagse Vegaqura Q-Start detoxkuur hebben we ook nog andere minder ingrijpende mogelijkheden:

 

 • Vegaqura Q-Probiotica, maagzuur-bestendige Probiotica:
  Q-Probiotica zijn drie jaar gegiste en gerijpte melkzuurbacteriën. Ze creëren een positieve balans in goede en slechte bacteriën. Het zijn goede bacteriën die zorgen voor een verhoogde opname van calcium, ijzer en vitamine D.
 • Vegaqura Q-Completa, super-enzymen complex:
  Deze kuur gaat een enzymentekort tegen.
 • Vegaqura Starterspakket, drie Vegaqura producten:
  Dit starterspakket gaat een stap verder dan Q-Start. Het reinigt, herstelt en onderhoudt de darmen.
 • 4-weekse Enzymtherapie, vloeibare enzymen en Probiotica kuur:
  Bij enzymtherapie neem je voor een periode van 10 tot 13 weken dagelijks enkele noodzakelijke supplementen in. Hierbij kun je denken aan: vitamine D, ijzer, magnesium, enzymen en melkzuurbacteriën. In korte tijd ervaar je veel positieve effecten op je gezondheid.

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

Klanten aan het woord

M
Beoordelaar
1/5

Leek handig in 1 dag

Maar het spul is niet weg te drinken zo smerig. Doos met inhoud en al in de prullenbak beland.

1 maand geleden
Vegaqura
Beoordelaar
5/5

Ik had al een paar maanden last van verstopping/te weinig ontlasting.Na 2x laxeermiddel vd drogist en 1x bitterzout kwam er alleen maar diarree. klacht was niet weg. Op advies van mijn therapeut Hayo Bol jullie detox gebruikt. Wauw wat een resultaat!! In 8x ontlasting (net als op het filmpje van jullie site) 1 a 1,5 kilo kwijtgeraakt. Nu een week later. Mbv jullie probiotica begint de normale ontlasting weer op gang te komen en zijn normale vorm te krijgen. Ben zeer tevreden over het resultaat!! Detox voor herhaling vatbaar. Groet, Wimke

3 jaar geleden
Jordy
Beoordelaar
5/5

Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden??

4 jaar geleden
Johan W
Beoordelaar
5/5

Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

5 jaar geleden
Barbara
Beoordelaar
3/5

Ik wilde de vegaqura heel graag proberen om te kijken of dit zou helpen met mijn PDS klachten. Ik ben heel goed geholpen door medewerkers van Qaqao om het juiste middel voor mij te kiezen. Helaas heeft het niet zo goed geholpen als ik gehoopt had. Op de dag zelf is er weinig "vuil" uit mijn lichaam gekomen, en vond ik het lastig om alle zakjes/flesjes op te maken. De smaak was niet erg lekker, en op den duur zat ik echt vol. Gedurende de week erna is er wel wat vuil uit mijn darmen gekomen maar het effect was veel minder dan ik verwacht had.

5 jaar geleden

Hoe merk je dat je lichaam aan het detoxen is?

Uiteraard gaat de detox van je lichaam gepaard met enkele ontgiftingsverschijnselen. Heb je veel giftige stoffen die je lichaam uit moeten? Dan merk je hier waarschijnlijk wat meer van, al hoef je je hier zeker niet zorgen over te maken. Wanneer je besluit om een darm detox kuur van Vegaqura te proberen, geeft je lichaam je een aantal tekens waardoor je kan merken dat je van binnen aan het detoxen bent. Wat de bijwerkingen van een darm detox in 1 dag onder andere zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 • Verandering van de huidstructuur: Kleine bultjes of vlekjes komen bij veel mensen voor. Dit komt doordat de poriën in je huid belangrijk zijn voor het afvoeren van gifstoffen
 • Actieve darmen: Door het verwijderen van afvalstoffen, zet je je darmen aan het werk. Verwacht winderigheid en diarree
 • Vermoeidheid: Voordat je lichaam vol zit met nieuwe energie, kan je vermoeidheid ervaren. Slaap voldoende en doe het daarom rustig aan
 • Hoofdpijn: Deze bijwerking komt met name voor bij mensen die veel koffie, bewerkte suiker of alcohol binnenkregen
 • Metaalachtige smaak: Ook via je mond verlaten gifstoffen je lichaam. Heb je een darm detox kuur gebruikt? Dan kun je een metaalachtige smaak of een tijdelijke slechte adem ervaren
 • Prikkelbaarheid: In je lichaam gebeuren er allerlei verschillende processen tijdens een darm detox. Omdat je lichaam hier niet gewend aan is, kan je sneller geïrriteerd raken

Fitter, vitaler en energieker na een darm detox in 1 dag

Na het voltooien van onze darm detox in 1 dag zijn je darmen weer schoon en dat merk je! Je voelt je fitter, vitaler en energieker. Je buikklachten zijn verminderd, je huid glanst weer en je vermoeidheid is grotendeels verdwenen. Bovendien zie je direct resultaat op de weegschaal, je voelt je lichter en dat is ook echt zo. Ook op het toilet merk je het aan de zwarte kleur van je ontlasting, het onverteerde voedsel dat je eindelijk kwijt bent. Je darmen schoonmaken is goed voor zowel je lichaam als geest. Daarnaast kun je nu extra kilo’s kwijtraken. Je uitscheidingsorganen zijn opengezet door de darmreiniging, het overtollige vet en vocht kun je makkelijker afvoeren.

Bestel jouw eigen darm detox!

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige detox voor je darmen? Probeer dan één van onze producten: Vegaqura Q-Start detoxpakket, enzymtherapie of het speciale Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën, daarna voel je je direct beter en fitter. Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze darm detox in 1 dag methode, mail dan naar info@vegaqura.nl of vul het contactformulier in. Wij geven graag meer uitleg.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen detoxen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag detoxen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen detoxen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis detoxen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin