Darm detox
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Darm detox: reiniging in 1 dag

Denk je erover na om een darm detox of ontslakkingskuur te proberen? Ga dan voor de 1-daagse Vegaqura Q-Start detox. Binnen 24 uur worden je darmen ontdaan van onverteerd voedsel. Deze Detox-kuur is snel, pijnloos, veilig, natuurlijk en met zichtbare resultaten op de weegschaal. Daarnaast voel je je fitter, vitaler en energieker na de darmreiniging.

100% vegan en natuurlijke darm detox

 • 100% vegan & natuurlijk
 • Enige leverancier in Europa
 • Uniek assortiment
 • Darmreiniging in 1 dag
 • Zichtbare resultaten in de ontlasting en op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding

Ervaar jij problemen als huidklachten, pijn in de buik, vermoeidheid, PDS of brandend maagzuur? Grote kans dat je dan een vervuild darmkanaal hebt. Start vandaag met je darmen reinigen met ons Vegaqura Q-Start detoxpakket. Als je graag meer informatie wilt ontvangen over onze darmreinigingskuur, neem dan gerust contact met ons op.

Darmen2019-B
Darmt2

Goede gezondheid begint in de darmen

Hippocrates, de Griekse grondlegger van de moderne geneeskunde, zei niet voor niks: een goede gezondheid begint in de darmen. Wat de wortels zijn voor de bomen, zijn de darmen voor ons lichaam. Als de wortels van een boom ongezond zijn, valt de boom helaas niet meer te redden. Dat geldt in dezelfde mate ook voor de mens.

De darmen halen de voedingsstoffen uit ons voedsel en voeren de afvalstoffen weer af. Als door vervuiling in de darmen de voedselopname niet goed verloopt, neemt ons lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde stoffen op. Dat kan nare gevolgen geven als vermoeidheid en buikklachten als diarree en buikkrampen. Hierdoor moet het lichaam ontgift worden.

De oplossing: darmen detox

Wanneer je deze klachten ervaart, moeten zowel je dikke als je dunne darm gereinigd worden. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor. De snelste is onze darmspoeling kuur. Als enige in Nederland én Europa bieden wij een 1-daagse darmreiniging aan. Waarbij jouw darmen binnen 24 uur ontdaan worden van onverteerd voedsel en schadelijke bacteriën. Die soms al jarenlang voor lichamelijke problemen zorgen.

“Darm detox voor meer energie en vitaliteit in je leven”

Natuurlijke producten van plantaardige ingrediënten

De producten van Vegaqura zijn 100% natuurlijk geproduceerd en bevatten 100% plantaardige ingrediënten. De combinatie van geeft ons lichaam de voedingsstoffen die we zo hard nodig hebben.

Naast onze 1-daagse Vegaqura Q-Start detox hebben we ook nog andere minder ingrijpende mogelijkheden:

 • Vegaqura Q-Probiotica: maagzuur-bestendige Probiotica
  Q-Probiotica zijn drie jaar gegiste en gerijpte melkzuurbacteriën. Ze creëren een positieve balans in goede en slechte bacteriën. Het zijn goede bacteriën die zorgen voor een verhoogde opname van calcium, ijzer en vitamine D.
 • Vegaqura Q-Completa: super-enzymen complex
  Deze kuur gaat een enzymentekort tegen
 • Vegaqura Starterspakket: drie Vegaqura producten
  Dit starterspakket gaat een stap verder dan de Q-Start. Het reinigt, herstelt en onderhoudt de darmen.
 • 4-weekse Enzymtherapie: vloeibare enzymen en Probiotica kuur
  Bij enzymtherapie neem je voor een periode van 10 tot 13 weken dagelijks enkele noodzakelijke supplementen in. Hierbij kun je denken aan: Vitamine D, ijzer, magnesium, enzymen en melkzuurbacteriën. In korte tijd ervaar je dan positieve effecten op je gezondheid.

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

Fitter, vitaler en energieker

Na het voltooien van onze darm detox zijn je darmen weer schoon en dat merk je! Je voelt je fitter, vitaler en energieker. Je buikklachten zijn verminderd, je huid glanst weer en je vermoeidheid is grotendeels verdwenen.

Bestel jouw eigen darm detox!

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige darm detox? Probeer dan een van onze producten. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën. Daarna voel je direct beter en fitter. Mocht je meer informatie willen ontvangen, mail dan naar info@qaqao.nl of vul ons contactformulier in.

Alle producten

Vragen?

Waarom darmen detoxen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag detoxen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen detoxen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis detoxen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin