Darmspoeling thuis voor meer vitaliteit
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Darmspoeling voor thuis

Darmspoeling thuis doen? Het is mogelijk om je darmen op verschillende manieren te spoelen. Dit kun je doen met gebruik van een klysma of stoma, met gebruik van materialen en hulpmiddelen van het ziekenhuis of met gebruik van een detox kuur. Een detox kuur kan verlichting bieden in het geval van verstoppingen, of juist van diarree. Het uitvoeren van een darmspoeling is gemakkelijk, pijnloos en kun je in de comfort van je eigen huis binnen een dag doen. Lees meer over de voordelen en bekijk de producten in de webshop van Vegaqura .

Wanneer biedt een darmspoeling voor thuis uitkomst?

Sport en beweeg jij voor meer vitaliteit? Eet je bewust, maar voel je je vaak toch vermoeid? Probeer je af te vallen, maar komen die kilo’s altijd weer terug? Smeer je zalfjes op je huid, maar blijven de puistjes toch terug komen? Gebruik je maagzuurremmers of laxeermiddelen, maar lossen je stoelgangproblemen niet op? Door je ongezonde levensstijl, je voedingspatroon en de omgeving waarin je leeft, zijn je organen mogelijk vergiftigd of zelfs vervuild. Je lichaam kan niet langer de grote hoeveelheid afvalstoffen afvoeren en is in een vicieuze cirkel terechtgekomen.

Is het gezond om je darmen te spoelen

Darmreinigingsmiddelen kunnen ervoor zorgen dat onverteerd voedsel dat door de jaren heen vast is komen te zitten in de darm, los komt en het lichaam verlaat. Het is van groot belang dat vastzittend voedsel niet in de vervuilde darm blijft zitten, omdat zo’n verstopping in de darm kan leiden tot ontstekingen en chronische vermoeidheid. Om die reden kan het raadzaam zijn om een darmreinigingskuur uit te voeren. In het ziekenhuis met gebruik van water in de vorm van een klysma, door een verpleegkundige, of in je eigen woning met gebruik van een speciale darm detox.

Een darmspoeling biedt uitkomst bij de volgende klachten:

 • Vermoeidheid
 • Acné
 • Problemen met mentale alertheid
 • Artrose

Thuis darmen spoelen in 1 dag

Met gebruik van de speciale darm detox kun je zelf je darmen spoelen thuis of ontslakken. De detox kuur bestaat uit een natuurlijke darmreiniging die je in een enkele dag zelf uitvoert. Wanneer je de kuur doet, is helemaal aan jou. Wat onze meeste klanten fijn vinden, is dat je de detox overal kunt doen. Ontgiften in je eigen vertrouwde omgeving, tijdens een weekendje weg, of op je werk.

Hoe kan ik thuis zelf een darmspoeling doen?

Eén doos Vegaqura Q-Start bevat 10 sachets enzympoeder, 2 sachets probiotica en 2 flesjes van 50ml met enzymvloeistof, dit is voldoende voor 1 keer darmspoelen.

Maar hoe werkt een darmspoeling? We beginnen met het voorbereiden van de darmspoeling. Je spoelt je darmen thuis aan de hand van de volgende stappen:

 • Vermeng het poeder van 1 sachet met 200 cl warm water
 • Drink de oplossing ter vervanging van de maaltijden
 • Neem tot maximaal 10 sachets Vegaqura Q-Start per dag.

100% natuurlijk

De darmspoeling is 100% natuurlijk en kun je ook innemen naast je medicijnen, omdat het puur voedsel is. De detox bevat allerlei enzymen en probiotische bacteriën die de opgeschoonde delen van de darmen tot rust brengen. In tegenstelling tot andere kuren bevat deze darmspoeling enzymen en probiotische bacteriën die nog levend zijn. Dankzij nanotechnologie is het gelukt om deze ingrediënten intact te houden, wat zeer goed is voor de darmflora en de reiniging van je darmen. De moleculen in de producten zijn dermate klein gemaakt dat ze gemakkelijk in het lichaam opgenomen worden.

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

Klanten aan het woord

M
Beoordelaar
1/5

Leek handig in 1 dag

Maar het spul is niet weg te drinken zo smerig. Doos met inhoud en al in de prullenbak beland.

1 maand geleden
Vegaqura
Beoordelaar
5/5

Ik had al een paar maanden last van verstopping/te weinig ontlasting.Na 2x laxeermiddel vd drogist en 1x bitterzout kwam er alleen maar diarree. klacht was niet weg. Op advies van mijn therapeut Hayo Bol jullie detox gebruikt. Wauw wat een resultaat!! In 8x ontlasting (net als op het filmpje van jullie site) 1 a 1,5 kilo kwijtgeraakt. Nu een week later. Mbv jullie probiotica begint de normale ontlasting weer op gang te komen en zijn normale vorm te krijgen. Ben zeer tevreden over het resultaat!! Detox voor herhaling vatbaar. Groet, Wimke

3 jaar geleden
Jordy
Beoordelaar
5/5

Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden??

4 jaar geleden
Johan W
Beoordelaar
5/5

Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

5 jaar geleden
Barbara
Beoordelaar
3/5

Ik wilde de vegaqura heel graag proberen om te kijken of dit zou helpen met mijn PDS klachten. Ik ben heel goed geholpen door medewerkers van Qaqao om het juiste middel voor mij te kiezen. Helaas heeft het niet zo goed geholpen als ik gehoopt had. Op de dag zelf is er weinig "vuil" uit mijn lichaam gekomen, en vond ik het lastig om alle zakjes/flesjes op te maken. De smaak was niet erg lekker, en op den duur zat ik echt vol. Gedurende de week erna is er wel wat vuil uit mijn darmen gekomen maar het effect was veel minder dan ik verwacht had.

5 jaar geleden

Verschillende pakketten voor darmspoelen

Je kunt een keuze maken uit een aantal pakketten, waaronder Vegaqura Q-Start , Vegaqura Q-Complete of het Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Welk pakket het beste bij je past, is geheel afhankelijk van je wensen. Wanneer je bijvoorbeeld een stap verder wil gaan dan met het Q-Start pakket, is het Welnesspakket misschien de juiste voor jou. Neem voor deskundig advies bij het maken van een keuze gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Detox kuur of darmspoeling set kopen?

Wil je zelf een darmspoeling doen of ben je benieuwd naar wat het thuis spoelen van de darmen in jouw situatie voor je kan betekenen? Plaats een bestelling in de webshop of neem eerst contact op voor het inwinnen van meer informatie over darmspoelen. Neem voor meer informatie over de producten waarmee je thuis je darmen schoon kunt spoelen neem je contact op door een e-mail te sturen naar info@qaqao.nl of door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier op de website. We denken graag met je mee tijdens het bestellen van een darmspoeling voor thuis.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin