Darmspoeling thuis

  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Darmspoeling thuis voor meer vitaliteit

Heb jij ook weleens last van verstoppingen? Of juist van diarree? Voel je soms krampen en voelt je buik hard aan wanneer je erop drukt? Dan is het voor jouw darmbalans een strak plan om je darmen te reinigen. Wist je dat je zelf je darmen kunt reinigen thuis?  Hoe? Binnen één dag kun je deze darmspoeling zelf doen en het is zeer gemakkelijk en pijnloos! Ontdek de 100% natuurlijke producten van Vegaqura en ga zelf aan de slag met het reinigen van je darmen voor een gezonder en schoner lijf.

“Ik wil graag afvallen, maar het lukt me niet!”

Heb jij hier ook last van?

Zoals dat bij de meeste Nederlanders het geval is, kan er ook in jouw buik onverteerd voedsel vast zijn blijven zitten. Some al vele jaren. Wist je dat zo’n verstopping kan gaan ontsteken en dat je daar chronisch vermoeid door kunt raken? Je kan dus maar beter je darmen reinigen! Maar hoe? En hoe weet je dat de adviezen van dure voedingscoaches en langdurige aanpassingen in je voedingspatroon succes zullen hebben, als je geen verschil kunt zien? Vegaqura komt met de oplossing, want met Q-Start kun je zelf je darmen reinigen, gewoon thuis! En ook de dunne darm. De kuur bestaat uit een natuurlijke darmreiniging van slechts één dag met een zichtbaar resultaat. De kuur is zo simpel dat je hem helemaal zelf kan doen. Gewoon thuis, op een zaterdag. Of waarom niet op kantoor? Je kunt tijdens de kuur prima doorwerken en je collega’s zullen versteld staan van het resultaat en de snelle werking. Meer weten? Vegaqura Q-Start

100% Natuurlijk

Vegaqura denkt aan jou. Wát jij wil, en hóe jij het wil. Wij begrijpen dat jij je nergens zo lekker voelt als thuis. Daar ben je op je gemak, en daar kan je de tijd voor jezelf nemen. Je afzonderen van de drukte van alledag. Daarom hebben wij een darmkuur samengesteld, die 100% natuurlijk is en die je ook kunt innemen naast je medicijnen, omdat het puur voedsel is. Een darmkuur die jou ondersteunt op de plekken waar jouw problemen zitten en die de enzymen en probiotische bacteriën bevat om de opgeschoonde delen van je darmen direct weer te herstellen. Het grootste voordeel van deze 100% natuurlijke darmreiniging? Je kunt het helemaal zelf doen!

Waarom lijkt niets te helpen?

Vegaqura is de start van jouw nieuwe gezondheid. Sport en beweeg jij voor meer vitaliteit? Eet je bewust, maar voel je je vaak toch vermoeid? Probeer je af te vallen, maar komen die kilo’s altijd weer terug? Smeer je zalfjes op je huid, maar blijven de puistjes toch terug komen? Gebruik je maagzuurremmers of laxeermiddelen, maar lossen je stoelgangsproblemen niet op? Door je ongezonde levensstijl, je voedingspatroon en de omgeving waarin je leeft, zijn je organen vergiftigd geraakt. Vervuild. Je lichaam kan niet langer de grote hoeveelheid afvalstoffen afvoeren en is in een vicieuze cirkel terecht gekomen. Je bent niet langer de baas over je eigen gezondheid en daar kampt het overgrote deel van onze samenleving tegenwoordig mee. Net zoals we eerst het plastic uit de oceaan moeten halen, zul jij jouw lichaam zo snel mogelijk moeten ontgiften om verdere vervuilingsgevolgen te voorkomen. Want alleen dan pak je het probleem bij de bron aan én kun je een verschil gaan maken.

Ik wil het verschil maken, maar hoe?

Als jij het verschil wilt gaan maken door voor je eigen gezondheid te kiezen, dan kun je dat doen met de speciaal ontwikkelde producten van Vegaqura. Hiermee ga jij namelijk zelf je darmen thuis reinigen en dat binnen één dag, in plaats van met een langdurige kuur.

Het verschil tussen Vegaqura en de meeste andere pillen, tabletten en drankjes voor darmreiniging om zelf te doen, zit in de 100% natuurlijke ingrediënten van Vegaqura. In tegenstelling tot andere kuren bevat Vegaqura enzymen en probiotische bacteriën die nog levend zijn. Dankzij nanotechnologie is het gelukt om deze ingrediënten intact te houden, wat zeer goed is voor de darmflora en de reiniging van je darmen. De moleculen in onze Vegaqura producten zijn dermate klein gemaakt zodat ze gemakkelijk in het lichaam opgenomen kunnen worden. Dat zorgt ervoor dat de enzymen en probiotische bacteriën goed hun werk doen in de stofwisselingsprocessen waar ze zeer hard nodig zijn!

Vegaqura Q-Start

Ben jij klaar voor de grote schoonmaak van je darmen? Met Vegaqura Q-Start kun jij je darmen compleet ontgiften. Een darmreiniging zelf doen was nog nooit zo easy! Vegaqura Q-Start geeft jouw lichaam de broodnodige dosis voedingsvezels en spijsverteringsenzymen die het nodig heeft om je darmen volledig schoon te maken en te herstellen.

Je gebruikt de eendaagse Vegaqura Q-Start als volgt:

  1. Vermeng het poeder van 1 sachet met 200 cl warm water.
  2. Drink de oplossing ter vervanging van de maaltijden.
  3. Neem tot maximaal 10 sachets Vegaqura Q-Start per dag.

Eén doos Vegaqura Q-Start bevat 10 sachets Enzympoeder, 2 sachets Probiotica en 2 flesjes van 50ml met Enzymvloeistof – voldoende voor 1 kuur.

Lees hier meer over de voordelen en waarom het zo goed voor je lichaam is om je darmen te ontgiften met de kuur Vegaqura.

Direct een pakket bestellen

Ben jij overtuigd van het belang van een darmspoeling en wil je dit graag zelf doen? Na de darmreiniging zul jij je een stuk energieker, vitaler en schoner voelen én je ziet direct zichtbaar resultaat. Zowel op de weegschaal als aan je lijf! Voor wie de darmreiniging zelf wil doen, is onze Vegaqura Q-Start perfect!

Je kunt jouw pakket om zelf binnen een dag je darmen thuis te reinigen direct online bestellen en over een paar dagen al beginnen aan jouw kuur! Met Vegaqura ontgift jij je lichaam snel, natuurlijk en zichtbaar. Bestel jouw Vegaqura Q-Start dan direct of neem contact met ons op als je graag meer informatie wilt of zeker wilt weten dat deze kuur geschikt is voor bij jouw klachten.

WordPress Video Lightbox Plugin