• 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Darmspoeling thuis voor meer vitaliteit

Darmspoeling thuis doen? Het is mogelijk om je darmen op verschillende manieren te spoelen. Dit kun je doen met gebruik van een klysma of stoma, met gebruik van materialen en hulpmiddelen van het ziekenhuis of met gebruik van een detox kuur. Een detox kuur kan verlichting bieden in het geval van verstoppingen, of juist van diarree. Het uitvoeren van een darmspoeling is gemakkelijk, pijnloos en kun je in de comfort van je eigen huis binnen een dag doen. Lees meer over de voordelen en bekijk de producten in de webshop.

“Ik wil graag afvallen, maar het lukt me niet!”

Wanneer biedt een darmspoeling uitkomst?

Sport en beweeg jij voor meer vitaliteit? Eet je bewust, maar voel je je vaak toch vermoeid? Probeer je af te vallen, maar komen die kilo’s altijd weer terug? Smeer je zalfjes op je huid, maar blijven de puistjes toch terug komen? Gebruik je maagzuurremmers of laxeermiddelen, maar lossen je stoelgangsproblemen niet op? Door je ongezonde levensstijl, je voedingspatroon en de omgeving waarin je leeft, zijn je organen vergiftigt of zelfs vervuild. Je lichaam kan niet langer de grote hoeveelheid afvalstoffen afvoeren en is in een vicieuze cirkel terecht gekomen.

Is het goed om een darmspoeling te doen?

Darmspoelen zorgt ervoor dat onverteerd voedsel dat door de jaren heen vast is komen te zitten, los komt en het lichaam verlaat. Het is van groot belang dat vastzittend voedsel niet in de darmen blijft zitten, omdat zo’n verstopping ervoor kan zorgen dat er ontstekingen komen en je chronisch vermoeid raakt. Om die reden kan het raadzaam zijn om een darmreinigingskuur uit te voeren. In het ziekenhuis, door een verpleegkundige, of thuis met gebruik van een speciale darm detox.

Een darmspoeling voor thuis biedt uitkomst bij de volgende klachten:

  • Vermoeidheid
  • Acné
  • Problemen met mentale alertheid
  • Artrose

 

Thuis darmen spoelen in 1 dag

Met gebruik van de speciale darm detox kun je zelf je darmen spoelen thuis of ontslakken. De detox kuur bestaat uit een natuurlijke darmreiniging die je in een enkele dag zelf uitvoert. Wanneer je de kuur doet, is helemaal aan jou. Wat onze meeste klanten fijn vinden, is dat je de detox overal kunt doen. Ontgiften thuis in je eigen vertrouwde omgeving, tijdens een weekendje weg, of op je werk.

Hoe kan ik thuis zelf een darmspoeling doen?

Eén doos Vegaqura Q-Start bevat 10 sachets enzympoeder, 2 sachets probiotica en 2 flesjes van 50ml met enzymvloeistof, dit is voldoende voor 1 keer darmspoelen. Maar hoe kan ik thuis zelf de darmspoeling doen? Je spoelt je darmen thuis aan de hand van de volgende stappen:

  1. Vermeng het poeder van 1 sachet met 200 cl warm water.
  2. Drink de oplossing ter vervanging van de maaltijden.
  3. Neem tot maximaal 10 sachets Vegaqura Q-Start per dag.

 

100% natuurlijk

De darmspoeling voor thuis is 100% natuurlijk en kun je ook innemen naast je medicijnen, omdat het puur voedsel is. De detox bevat allerlei enzymen en probiotische bacteriën die de opgeschoonde delen delen van de darmen tot rust brengen. In tegenstelling tot andere kuren bevat deze darmspoeling enzymen en probiotische bacteriën die nog levend zijn. Dankzij nanotechnologie is het gelukt om deze ingrediënten intact te houden, wat zeer goed is voor de darmflora en de reiniging van je darmen. De moleculen in de producten zijn dermate klein gemaakt dat ze gemakkelijk in het lichaam opgenomen worden.

Darmspoeling voor thuis bestellen?

Ben je benieuwd naar wat een darmspoeling voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of lees verder op de website. Het is ook mogelijk om direct een kuur of darmspoeling te bestellen via de website. Je kunt een keuze maken uit een aantal pakketten, waaronder Vegaqura Q-Start , Vegaqura Q-Complete of het Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Deze wordt zo snel mogelijk verzonden.

WordPress Video Lightbox Plugin