Darmen reinigen
 • 100% Vegan & Natuurlijk
 • Uniek Assortiment
 • Zichtbare Resultaten
 • Persoonlijke Online Begeleiding

Darmen reinigen

Darmen reinigen kun je op verschillende manieren doen. Zo kun jij je darmen reinigen en ontgiften door een sapkuur te doen, een behandeling te ondergaan in het ziekenhuis of een kliniek of door simpelweg veel lauwwarm water te drinken. Je kunt er ook voor kiezen om je op gefermenteerde voedingsmiddelen te richten, vezelrijk te eten of je darmen te reinigen middels een detox. Maar hoe werkt het schoonmaken van je darmen met gebruik van een speciale detox?

Waarom darmen reinigen?

 • 100% vegan en natuurlijk
 • Vegaqura Q-start detoxpakket voor slechts € 89,95
 • Enige leverancier in Europa
 • Uniek assortiment
 • Darm detox in 1 dag kuur
 • Zichtbaar resultaat in de ontlasting en op de weegschaal
 • Persoonlijke online begeleiding

Heb jij weleens last van buikpijn, verstoppingen, diarree, buikkrampen en een harde buik als je erop drukt? Dan bestaat de kans dat er sprake is van een vervuild darmkanaal en een tekort aan bepaalde enzymen. Denk hierbij aan teveel eiwitten en koolhydraten die niet door de darmen verteerd worden, waardoor deze afvalstoffen zich ophopen in een spijsverteringsstelsel. Wanneer de voedselopname door de opgehoopte afvalstoffen niet meer goed verloopt, is het niet meer mogelijk om voldoende stoffen op te nemen. Maar het kan ook zo zijn dat het lichaam juist verkeerde of vervuilde stoffen opneemt.

Is darmen reinigen goed voor je?

Het reinigen van je darmen is zeer goed voor de gezondheid en brengt dan ook vele voordelen met zich mee. “Een goede gezondheid begint in de darm” zei de Griekse grondlegger van de moderne geneeskunde, Hippocrates. Maar waarom is dat zo? Darmen halen de voedingsstoffen uit ons eten en voeren daarna de afvalstoffen weer af. Wanneer de dikke en dunne darm schoon zijn en goed hun werk kunnen doen zouden we geen last moeten hebben van huidklachten, buikpijnen, vermoeidheid, PDS, allergieën of brandend maagzuur. Toch ervaren veel mensen deze klachten wel.

Vaak vinden dergelijke klachten hun oorsprong in de darm. Alle beschikbare energie en enzymen wordt dan ingezet om de balans te herstellen. De meeste aandacht gaat naar de spijsvertering, waardoor we langzaam klachten ontwikkelen aan onze huid, gewrichten en andere organen. Die schreeuwen ook om aandacht, maar er is een tekort aan energie en enzymen om hierin te voldoen. Het reinigen van de darmen lost dit probleem op.

Wat maakt je darmen leeg?

Ontgiften (of detox) met bijvoorbeeld een probiotica darmspoeling betekent dat je de onverteerde voedingsstoffen, die voor problemen zorgen, uit je lichaam verwijdert. Wanneer jij de stress van je darmen afhaalt, kunnen enzymen, vitaminen en mineralen hun werk op andere plaatsen verrichten. Zieke cellen worden gereactiveerd en vrije radicalen worden afgevoerd en je vitaliteit keert terug. Net als je schoonheid. Rimpels trekken weg, je huid en haar gaan glanzen

Je kunt de darm op verschillende manieren reinigen of ontgiftigen, bijvoorbeeld middels intermittent fasting, een sapkuur, yoga en massage of met een speciale natuurlijke darmreiniging zoals Vegaqura Q-Start.

Darmen reinigen en ontgiftigen binnen 24 uur

Met gebruik van een speciale darmreiniging is het mogelijk om thuis en binnen 24 uur je darmen te reinigen. De darm wordt ontdaan van onverteerd voedsel dat er misschien al wel jaren in zit, je herkent het onverteerde voedsel aan de zwarte kleur van de ontlasting. Op deze manier kan je precies zien wat het resultaat is. Na het reinigen van je darmen zijn je uitscheidingsorganen weer open, waardoor het overtollige vet en vocht gemakkelijker afgevoerd kan worden.

Natuurlijke producten van plantaardige ingrediënten

De producten van Vegaqura zijn 100% natuurlijk geproduceerd en bevatten 100% plantaardige ingrediënten. Een kleine greep: vlozaadvezels, samengesteld zetmeel poeder en enzym extract poeder. De combinatie van enzymen, probiotica en voedingsvezels geeft ons lichaam de voedingsstoffen die we zo hard nodig hebben.

We begrijpen best dat een darm detox kuur eng kan aanvoelen. Jij kan het beste beslissen of een darmkuur geschikt is voor jouw lichaam. Naast onze 1-daagse Vegaqura Q-Start detoxkuur hebben we ook nog andere minder ingrijpende mogelijkheden:

 

 • Vegaqura Q-Probiotica, maagzuur-bestendige Probiotica:
  Q-Probiotica zijn drie jaar gegiste en gerijpte melkzuurbacteriën. Ze creëren een positieve balans in goede en slechte bacteriën. Het zijn goede bacteriën die zorgen voor een verhoogde opname van calcium, ijzer en vitamine D.
 • Vegaqura Q-Completa, super-enzymen complex:
  Deze kuur gaat een enzymentekort tegen.
 • Vegaqura Starterspakket, drie Vegaqura producten:
  Dit starterspakket gaat een stap verder dan Q-Start. Het reinigt, herstelt en onderhoudt de darmen.
 • 4-weekse Enzymtherapie, vloeibare enzymen en Probiotica kuur:
  Bij enzymtherapie neem je voor een periode van 10 tot 13 weken dagelijks enkele noodzakelijke supplementen in. Hierbij kun je denken aan: vitamine D, ijzer, magnesium, enzymen en melkzuurbacteriën. In korte tijd ervaar je veel positieve effecten op je gezondheid.

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

 

Hoe merk je dat je lichaam aan het detoxen is?

Uiteraard gaat de detox van je lichaam gepaard met enkele ontgiftingsverschijnselen. Heb je veel giftige stoffen die je lichaam uit moeten? Dan merk je hier waarschijnlijk wat meer van, al hoef je je hier zeker niet zorgen over te maken. Wanneer je besluit om een darm detox kuur van Vegaqura te proberen, geeft je lichaam je een aantal tekens waardoor je kan merken dat je van binnen aan het detoxen bent. Wat de bijwerkingen van een darm detox in 1 dag onder andere zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 • Verandering van de huidstructuur: Kleine bultjes of vlekjes komen bij veel mensen voor. Dit komt doordat de poriën in je huid belangrijk zijn voor het afvoeren van gifstoffen
 • Actieve darmen: Door het verwijderen van afvalstoffen, zet je je darmen aan het werk. Verwacht winderigheid en diarree
 • Vermoeidheid: Voordat je lichaam vol zit met nieuwe energie, kan je vermoeidheid ervaren. Slaap voldoende en doe het daarom rustig aan
 • Hoofdpijn: Deze bijwerking komt met name voor bij mensen die veel koffie, bewerkte suiker of alcohol binnenkregen
 • Metaalachtige smaak: Ook via je mond verlaten gifstoffen je lichaam. Heb je een darm detox kuur gebruikt? Dan kun je een metaalachtige smaak of een tijdelijke slechte adem ervaren
 • Prikkelbaarheid: In je lichaam gebeuren er allerlei verschillende processen tijdens een darm detox. Omdat je lichaam hier niet gewend aan is, kan je sneller geïrriteerd raken

Fitter, vitaler en energieker na een darm detox in 1 dag

Na het voltooien van onze darm detox in 1 dag zijn je darmen weer schoon en dat merk je! Je voelt je fitter, vitaler en energieker. Je buikklachten zijn verminderd, je huid glanst weer en je vermoeidheid is grotendeels verdwenen. Bovendien zie je direct resultaat op de weegschaal, je voelt je lichter en dat is ook echt zo. Ook op het toilet merk je het aan de zwarte kleur van je ontlasting, het onverteerde voedsel dat je eindelijk kwijt bent. Je darmen schoonmaken is goed voor zowel je lichaam als geest. Daarnaast kun je nu extra kilo’s kwijtraken. Je uitscheidingsorganen zijn opengezet door de darmreiniging, het overtollige vet en vocht kun je makkelijker afvoeren.

Bestel jouw eigen darm detox!

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige detox voor je darmen? Probeer dan één van onze producten: Vegaqura Q-Start detoxpakket, enzymtherapie of het speciale Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën, daarna voel je je direct beter en fitter. Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze darm detox in 1 dag methode, mail dan naar info@qaqao.nl of vul het contactformulier in. Wij geven graag meer uitleg.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin