Darmen reinigen
  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Je darmen reinigen met Q-Start Enzymdetox

Snel, zonder pijn en gewoon thuis wanneer het jou uit komt

Je darmen reinigen? Dat doe je snel, zonder pijn en gemakkelijk thuis met de Q-Start Enzymdetox van Vegaqura. Met deze darmspoeling reinig je in slechts 1 dag je darmen en heb je direct zichtbaar resultaat. Wie wil dat nou niet?

  • Je darmen reinigen in slechts 1 dag
  • 100% vegan & natuurlijke darmreiniging
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Probeer het probiotica detox pakket voor slechts € 89,95
Direct bestellen Bekijk assortiment

De voordelen van je darmen reinigen en ontgiften

“Een goede gezondheid begint in de darmen” zei de Griekse grondlegger van de moderne geneeskunde, Hippocrates. Maar waarom is dat zo? Darmen halen de voedingsstoffen uit ons eten en voeren daarna de afvalstoffen weer af. Prima dus. Of toch niet? Wanneer de dikke en dunne darm schoon zijn en goed hun werk kunnen doen zouden we geen last moeten hebben van huidklachten, buikpijnen, vermoeidheid, PDS, allergieën of brandend maagzuur. Toch hebben veel mensen dit wél. Vaak vinden dergelijke klachten hun oorsprong in de darm. Alle beschikbare energie en enzymen wordt dan ingezet om de balans te herstellen. De meeste aandacht gaat naar de spijsvertering, waardoor we langzaam klachten ontwikkelen aan onze huid, gewrichten en andere organen. Die schreeuwen ook om aandacht, maar er is een tekort aan energie en enzymen om hierin te voldoen. Tijd dus om je lichaam te ontgiften en je darmen te reinigen met een probiotica kuur!

Darmt2

Direct zichtbaar & voelbaar resultaat

Ontgiften (of detox) met bijvoorbeeld een probiotica darmspoeling betekent dat je de onverteerde voedingsstoffen, die voor problemen zorgen, uit je lichaam verwijdert. Wanneer jij de stress van je darmen afhaalt, kunnen enzymen, vitaminen en mineralen eindelijk hun werk op andere plaatsen gaan verrichten. Zieke cellen worden gereactiveerd; vrije radicalen worden afgevoerd en je vitaliteit keert terug. Net als je schoonheid. Rimpels trekken weg, je huid en haar gaan glanzen en de mensen om je heen zullen opmerken dat je er ‘jonger’ uitziet. Wie wil dat nou niet!

Hier zijn meerdere mogelijkheden voor, maar het liefst kies je voor een snelle, pijnloze en vooral natuurlijke reiniging met zichtbaar resultaat. Maak kennis met Vegaqura Q-Start, de darmreiniging die wél direct zijn werk doet. Meer weten? Lees meer over het Vegaqura Q-Start detoxpakket.

Handleiding: maag en darmen schoonmaken met darmreiniging

Je darmen reinigen, hoe doe je dat? Het is eigenlijk best simpel – we leggen het stap-voor-stap uit:

1. Bij welke klachten moet ik mijn darmen reinigen?

Heb jij weleens last van buikpijn, verstoppingen, diarree, buikkrampen en een harde buik als je erop drukt? Dan is een 100% natuurlijke darmreiniging echt iets voor jou. Je zult merken dat je er zoveel uithaalt wanneer jij je darmen gaat reinigen en ontgiftigen. Als je ook veel last hebt van vermoeidheid (denk aan het vier-uur-dipje) en slapeloosheid, dan heb je geen tijd te verliezen om je gezondheid te verbeteren. Dit zijn geen prettige klachten, maar er is absoluut iets aan te doen!

Binnen 1 dag kun jij ook met Vegaqura Q-Start je maag en darmen schoonmaken. Gewoon thuis, op een vrije zaterdag. Meer voordelen? Na deze eendaagse darmreiniging voel jij je gelijk een stuk energieker, vitaler en waarschijnlijk ook een stuk schoner. Gebruikers van onze kuur voelen zich zelfs direct een stuk ‘lichter’. Dit zie je dan ook terug op de weegschaal.

2. Hoe moet ik beginnen?

Je begint met de 1-daagse Vegaqura Q-Start detox. Als enige in Europa bieden wij een Detox kuur aan waarbij de darmen binnen 24 uur ontdaan worden van onverteerd voedsel dat daar soms al jaren vastligt. Dit zie je aan de zwarte kleur van je ontlasting de volgende dag. Deze detox duurt slechts één dag, is natuurlijk en veilig en heeft visueel resultaat. Je kan op de weegschaal (of in het toilet) zelf zien hoeveel kilo’s vuiligheid je bent kwijtgeraakt.

3. Het resultaat: fitter, vitaler & energieker

Met schone darmen lijkt alles wel makkelijker te gaan. Je voelt je fitter, vitaler, energieker. Je buikklachten zijn verminderd en je huid lijkt wel te glanzen. En je kan gemakkelijk doorgaan met het kwijtraken van de extra kilo’s. Dit komt omdat je uitscheidingsorganen open zijn gezet door de darmreiniging. Dus voer nu dat overtollige vet en vocht maar af!

4. Na de darmkuur

Je darmen zijn opgeschoond; hoe ga je nu verder? Natuurlijk kies je er voor om je nieuw verworven energie en gezondheid zo lang mogelijk te behouden. Dus even de komende tijd wat minderen met bewerkte producten en voedsel, granen en zuivel, zodat je dikke en dunne darm niet opnieuw vervuild raken. Maar misschien wil je jouw darmflora ook gelijk onderhouden. Je kunt er dan voor kiezen om ná de Q-Start dagelijks de vervolgproducten Vegaqura Q-Completa en Q-Probiotica te gebruiken. Dit is je dagelijkse portie vitaliteit in een doosje. De melkzuurbacteriën werken aan een positieve balans in je darmflora en de enzymen van Q-Completa ondersteunen alle stofwisselingsprocessen van je lichaam.

Darmreiniging lijkt me best eng, is er geen alternatief?

Je kan je zorgen maken of zo'n darmkuur of detox wel geschikt is voor jou. Gelukkig is het met Vegaqura ook mogelijk om de toestand van je darmen op een wat minder ingrijpende manier te verbeteren. Hiervoor raden wij een zogeheten enzymtherapie aan. Bij enzymtherapie neem je voor een periode van 10 tot 13 weken dagelijks enkele noodzakelijke supplementen in. De supplementen vitamine D, ijzer, magnesium, Q-Completa en probiotica dienen in combinatie met een groente- en vezelrijk voedingspatroon voor langere tijd dagelijks ingenomen te worden, terwijl je mindert met zuivel, granen en alle vormen van bewerkt eten. Vrijwel iedereen ervaart spoedig de positieve effecten van enzymtherapie op zijn of haar gezondheid. Kijk voor enzymtherapie op onze website.

Nog nooit een darm detox gedaan?

Vegaqura Q-Start is geschikt voor mensen die nog nooit eerder een darm detox hebben gedaan. Het is snel en makkelijk, het kost je slechts 1 dag en maakt je darmen voor de komende zes maanden schoon. Eén keer per half jaar is dus voldoende. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: Q-Start is de goedkoopste voor je dikke en dunne darm van Nederland. En nog de meest effectieve ook!

Ga ook je darmen reinigen en start vandaag nog!

Wil jij je darmen reinigen en ben je benieuwd wat Vegaqura voor jouw darmklachten en de rest van je lichaam kan betekenen in 1 dag? Bekijk dan gerust onze website voor meer informatie over onze producten en bestel jouw eigen Vegaqura Q-Start detox-pakket. Daarna voel jij je direct vitaler! Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin