Darmen reinigen
  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Je darmen reinigen met Q-Start Enzymdetox

Snel, zonder pijn en gewoon thuis wanneer het jou uit komt
  • Je darmen reinigen in slechts 1 dag
  • 100% vegan & natuurlijk
  • Zichtbaar resultaat
  • Probeer het detoxpakket voor slechts € 89,95
Direct bestellen Bekijk assortiment

Darmen reinigen en ontgiftigen

“Een goede gezondheid begint in de darmen,” zei de Griekse grondlegger van de moderne geneeskunde, Hippocrates. Maar waarom is dat zo? Darmen halen de voedingsstoffen uit ons eten, en voeren daarna de afvalstoffen weer af. Prima dus. Of toch niet? Wanneer de darmen schoon zijn en goed hun werk kunnen doen, dan zouden we geen last moeten hebben van huidklachten, buikpijnen, vermoeidheid, PDS, allergieën of brandend maagzuur. Kamp je wél met deze problemen, dan is de kans groot dat je een vervuild darmkanaal hebt. Tijd dus om je lichaam te ontgiften en je darmen te reinigen.

Ontgiften (of detox) betekent dat je de onverteerde voedingsstoffen, die voor problemen zorgen, uit je lichaam verwijdert. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor, maar het liefst kies je gewoon voor een snelle, pijnloze en vooral natuurlijke reiniging met een zichtbaar resultaat. Maak kennis met Vegaqura Q-Start, de darmreiniging die wél direct zijn werk doet. Meer weten? Lees meer over het Vegaqura Q-Start detoxpakket.

Darmt2

Ware vitaliteit komt werkelijk van binnen

In een gezond lichaam is geen plaats voor ziektes. Loop je wél met kwaaltjes en aandoeningen rond, dan zal alle beschikbare energie en enzymen ingezet worden om de balans weer terug te vinden. Energie die daardoor niet ingezet kan worden op ‘minder belangrijke’ delen van het lichaam, zoals je huid, je gewrichten en je hersenen. Vrijwel de meeste aandacht gaat naar je spijsvertering, en langzaam maar zeker ontwikkelen we klachten in de overige organen. Die schreeuwen ook om aandacht, maar er is een tekort aan energie en enzymen om hierin te voldoen. Dit klinkt wellicht nog niet herkenbaar, maar ga het maar eens na.

Maag en darmen schoonmaken

Wanneer jij de stress van je darmen afhaalt, kunnen die enzymen, vitaminen en mineralen eindelijk hun werk op andere plaatsen gaan verrichten. Zieke cellen worden gereactiveerd; vrije radicalen worden afgevoerd en je vitaliteit keert terug. Net als je schoonheid. Rimpels trekken weg, je huid en haar gaan glanzen en de mensen om je heen zullen opmerken dat je er ‘jonger’ uitziet. Kan je het je voorstellen, dat dit je allemaal lukt, door je darmen te reinigen en te ontgiftigen, zodat jouw lichaam de energie kan stoppen in andere stofwisselingsprocessen? Het kan al in één dag met de darmreinigingskuur van Vegaqura. En wie wil dat nou niet!

"Detox je darmen met enzymen en geef je lichaam energie om de focus te leggen op jouw vitaliteit."

Bij welke klachten moet ik mijn darmen reinigen?

Heb jij weleens last van buikpijn, verstoppingen, diarree, buikkrampen en een harde buik als je erop drukt? Dan is een 100% natuurlijke darmreiniging echt iets goeds voor jou. Je zult merken dat je er zoveel uit haalt wanneer jij je darmen gaat reinigen en ontgiftigen. Als je ook veel last hebt van vermoeidheid (denk aan het vier-uur-dipje) en slapeloosheid, dan heb je geen tijd te verliezen om je gezondheid te verbeteren. Dit zijn geen prettige klachten, maar er is absoluut simpel iets aan te doen!

Binnen 1 dag kun jij ook met Vegaqura Q-Start je maag en darmen schoonmaken. Én daarmee je conditie herstellen. Gewoon thuis, op een vrije zaterdag. Meer voordelen? Na deze eendaagse darmreiniging voel jij je gelijk een stuk energieker, vitaler en waarschijnlijk ook een stuk schoner. Gebruikers van onze kuur voelen zich zelfs direct een stuk ‘lichter’. Dit zie je dan ook terug op de weegschaal. Ontdek meer voordelen van Vegaqura Q-Start en waarom een darmspoeling zo goed voor je lichaam is.

Waarom Vegaqura?

De producten van Vegaqura zijn 100% natuurlijk geproduceerd en bevatten 100% plantaardige ingrediënten. De combinatie van enzymen (uit groente en fruit), probiotica en voedingsvezels geeft ons lichaam de voedingsstoffen die we zo hard nodig hebben. We lopen rond met tekorten, waardoor we verzwakt en vergiftigd zijn geraakt. Cruciale bouwstoffen worden niet langer opgenomen en gifstoffen worden niet meer afgevoerd. We krijgen overgewicht, buikklachten, rimpels en voelen ons vermoeid. Tijd dus voor een schoonmaak, tijd om je darmen te reinigen.

Hoe moet ik beginnen?

Je begint met de 1-daagse Vegaqura Q-Start detox. Als enige in Europa bieden wij een Detox-kuur aan waarbij de darmen binnen 24 uur ontdaan worden van onverteerd voedsel dat daar soms al jaren vastligt. Dit zie je aan de zwarte kleur van je ontlasting de volgende dag. Geen langdurige diëten en sapkuurtjes, maar een methode van slechts 1 dag. Natuurlijk en veilig. En met visueel resultaat, want je kan op de weegschaal (of in het toilet) zelf zien hoeveel kilo’s vuiligheid je bent kwijtgeraakt. Op onze website zie je de visuele resultaten met eigen ogen. Je darmen schoonmaken loont echt, voor je lichaam en geest.

Het resultaat?

Met schone darmen lijkt alles wel makkelijker te gaan. Je voelt je fitter, vitaler, energieker. Je buikklachten zijn verminderd en je huid lijkt wel te glanzen. En je kan gemakkelijk doorgaan met het kwijtraken van de extra kilo’s. Dit komt omdat je uitscheidingsorganen open zijn gezet door de darmreiniging. Dus voer nu dat overtollige vet en vocht maar af!

Het lijkt me best eng, is er geen alternatief?

Jij kent je eigen lichaam het best, en daarom kan je je zorgen maken of zo'n darmkuur wel geschikt is voor jou. Gelukkig is het met Vegaqura ook mogelijk om de toestand van je darmen op een wat minder ingrijpende manier te verbeteren. Hiervoor raden wij een zogeheten enzymtherapie aan. Bij enzymtherapie neem je voor een periode van 10 tot 13 weken dagelijks enkele noodzakelijke supplementen in. De supplementen vitamine D, ijzer, magnesium, Q-Completa en Q-Probiotica dienen in combinatie met een groente- en vezelrijk voedingspatroon voor langere tijd dagelijks ingenomen te worden, terwijl je mindert met zuivel, granen en alle vormen van bewerkt eten. Vrijwel iedereen zal spoedig de positieve effecten van enzymtherapie op zijn of haar gezondheid zelf kunnen ervaren. Neem voor meer informatie over Enzymtherapie contact met ons op via info@qaqao.nl.

Ik heb nog nooit een Detox gedaan

Vegaqura Q-Start is uitermate geschikt voor mensen die nog nooit eerder een darm detox hebben gedaan. Het is snel en makkelijk, het kost je slechts 1 dag, en je darmen zijn weer voor de komende zes maanden schoon. Eén keer per half jaar is dus voldoende. We bieden je online begeleiding aan voor al je vragen, en je kunt altijd bij ons terecht met opmerkingen of ideeën. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: Q-Start is de goedkoopste darmreiniging van Nederland. En nog de meest effectieve ook. Heb je nog nooit eerder een Detox of ontslakkingskuur gedaan? Ook jij kan deze kuur succesvol volbrengen en je lichaam een frisse boost geven op weg naar een betere gezondheid. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het schoonmaken van je darmen. Daar zijn we namelijk voor.

Ingrediënten

Benieuwd naar de ingrediënten? Om je darmen te kunnen schoonmaken heb je 100% natuurlijke en vegan ingrediënten nodig, puur voedsel. Een greep uit de ingrediëntenlijst: vlozaadvezels, samengesteld zetmeel poeder en enzym extract poeder. Zie de website voor de complete lijst met ingrediënten.

Wat moet ik doen ná de darmkuur?

Je darmen zijn opgeschoond en de drang naar suiker is verminderd; hoe ga je nu verder? Natuurlijk kies je er voor om je nieuw verworven energie en gezondheid zo lang mogelijk te behouden. Dus even de komende tijd wat minderen met bewerkt voedsel, granen en zuivel, zodat je darmen niet opnieuw vervuild raken. Maar misschien wil je jouw darmflora en spijsvertering ook gelijk onderhouden. Je kunt er dan voor kiezen om ná de Q-Start dagelijks de vervolgproducten Vegaqura Q-Completa en Q-Probiotica te gebruiken. Dit is je dagelijkse portie vitaliteit in een doosje. De melkzuurbacteriën werken aan een positieve balans in je darmflora en de enzymen van Q-Completa ondersteunen alle stofwisselingsprocessen van je lichaam.

Q-Start darmreiniging is voldoende voor een goede reiniging + herstel + onderhoud. Het is een complete set.

Ga ook je darmen reinigen en start vandaag nog!

Wil jij je darmen reinigen en ben je benieuwd wat Vegaqura voor jouw darmklachten en de rest van je lichaam kan betekenen in 1 dag? Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er in jouw darmen vast zit en hoe een kuur jouw energieniveau zal veranderen? Bekijk dan gerust onze website voor meer informatie over onze producten en bestel jouw eigen Vegaqura Q-Start detoxpakket. Daarna voel jij je direct vitaler en je nabije omgeving zal dit ook snel beamen! Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin