• 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Je lichaam ontgiften en reinigen

Je lichaam ontgiften kan harder nodig zijn dan je denkt. Een vervelende buikpijn waar je dagelijks mee te maken hebt, verstopping van je darmen, vermoeidheid of problemen met je huid… Hebben we daar niet allemaal weleens last van? Maar wie zegt dat het normaal is? Dat het ‘erbij’ hoort? Wij kunnen je in ieder geval vertellen dat dit niet is hoe het zou moeten zijn! En gelukkig kan het ook anders, want je lichaam hoeft niet dagelijks ontregeld en van slag te zijn door de gifstoffen die ons lichaam binnen dringen. Je kunt je lichaam een vitale boost geven die 100% natuurlijk is. Hoe? Door je lichaam te ontgiften.

Denk jij nu stiekem al: hè bah, daar gaan we weer met zware diëten en langdurige kuren? Niet nodig, want met de unieke producten van Vegaqura pak je dat tekort aan enzymen in je lichaam aan. Een tekort wat de klachten die jij ervaart veroorzaakt. Wil jij ook graag je lichaam snel en makkelijk ontgiften? lees dan gauw verder!

Creëer een nieuwe balans in je lichaam en kies voor vitaliteit!

Direct bestellen Bekijk assortiment

Wat is Vegaqura?

Vegaqura is een unieke methode voor het ontgiften van je lichaam met behulp van enzymen en probiotische bacteriën. Vegaqura heeft deze methode ontwikkeld om te ontgiften op een 100% natuurlijke en veganistische manier. Vooral de darmen hebben bij veel mensen een ontgifting nodig. Dit wordt ook wel een darm detox of darmontslakking genoemd. Er bestaan geen wondermiddelen om ons allemaal gezond te maken, maar we kunnen wel altijd aan twee zaken blijven werken om onszelf zo gezond mogelijk te houden:

  • Het reinigen van het lichaam
  • Het stimuleren van de stofwisseling (en opname van bouwstoffen)

Vegaqura richt zich precies op die twee punten en helpt jou graag aan meer vitaliteit en energie met natuurlijke producten. De darmspoeling kan volledig thuis gedaan worden.

Darmt2

Hoe ontstaan de klachten in mijn lichaam?

Als jij weleens last hebt van de eerdergenoemde klachten zoals vermoeidheid en een stekende buikpijn, is er een grote kans dat deze ontstaan zijn vanuit een vervuild maag-darmkanaal en een tekort aan enzymen. Tegenwoordig krijgen we een overvloed aan eiwitten en koolhydraten binnen waar ons lichaam zich geen raad mee weet. Het is te veel om te verteren en er blijven elementen achter in het spijsverteringsstelsel. Dit hoopt zich op en geeft jou ontstekingen en een verlaagde stofwisseling als resultaat. Om het te verhelpen hoef je enkel de tijd te nemen voor een grote schoonmaak om je lichaam te ontgiften. Misschien is Vegaqura Q-Start echt iets voor jou.

Je lichaam ontgiften: hoe werkt het?

Hoe kun je je lichaam ontgiften? Het doel van Vegaqura Q-Start is je darmen te reinigen door de aanwezige onverteerde elementen in je spijsverteringsstelsel af te voeren. Dit gebeurt allemaal tijdens de darmreinigingskuur van Vegaqura. Vegaqura Q-Start is een methode die jouw lichaam de broodnodige dosis voedingsvezels en spijsverteringsenzymen geeft die goed zijn voor de darmwerking.

De methode bevat – in tegenstelling tot de meeste pillen en tabletten – enzymen en probiotische bacteriën die nog levend en intact zijn. Dit is bijzonder en hebben we voor elkaar gekregen dankzij een driejarig fermentatieproces. Ook is er gebruik gemaakt van nanotechnologie, waarmee de moleculen in onze Vegaqura producten dermate klein zijn gemaakt zodat ze gemakkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden. Zo kunnen de enzymen en probiotische bacteriën goed hun werk doen in de stofwisselingsprocessen waar ze zeer hard nodig zijn!

Ontdek ons Vegaqura Q-Start pakket en lees hier meer over de gebruiksaanwijzing.

De voordelen

Je darmen ontgiften kent verschillende voordelen. De belangrijkste zijn natuurlijk dat je na het ontgiften van je lichaam als het goed is geen last meer hebt van verstopping en buikpijn, maar je haalt er nog zoveel meer uit. Je voelt je na een kuur gelijk een stuk energieker en vitaler en waarschijnlijk ook schoner. Lees hier meer over de voordelen en waarom het zo goed voor je lichaam is om je darmen te ontgiften.

Kies voor je gezondheid met het ontgiften van je lichaam

Ben jij klaar om je lichaam te ontgiften? En wil jij niets liever dan dagelijks (weer) lekker in je vel zitten en je vitaal en energiek voelen? Ook jij hebt de mogelijkheid om vitaler te gaan leven. Met Vegaqura pak jij je lichaam snel, natuurlijk en zichtbaar aan. Wil je onze methode van 1 dag graag proberen of meer informatie ontvangen? Bestel jouw Vegaqura Q-Start dan direct of neem contact met ons op.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

WordPress Video Lightbox Plugin