Lichaam ontgiften
  • 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Je lichaam ontgiften en reinigen

Je lichaam ontgiften? Een vervelende buikpijn waar je dagelijks mee te maken hebt, vermoeidheid of problemen met je huid. Hebben we daar niet allemaal wel eens last van? Door je lichaam te ontgiften, bijvoorbeeld met gebruik van een detox, maakt je lichaam een frisse start. Je raakt opgehoopte gifstoffen kwijt waardoor je meer energie hebt, een betere nachtrust en een stralende rustige huid. We gaan dieper in op de voordelen.

Wat is je lichaam ontgiften?

Ontgiften wordt ook wel detoxen genoemd. Dit is het reinigen van het lichaam van gifstoffen of afvalstoffen. Hierbij speelt het lichaam een belangrijke rol. Het menselijk lichaam beschikt namelijk over een natuurlijk afvalverwerkingssysteem dat lichaamsvreemde en mogelijk giftige stoffen afvoert. Dit vindt voornamelijk plaats in de lever, maar ook je nieren en maagdarmkanaal spelen hierbij een rol. Er moeten 2 verschillende soorten lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam worden gehaald: wateroplosbare en vetoplosbare stoffen. De eerstgenoemde stoffen worden door de nieren uit het lichaam gehaald, vervolgens plas je deze stoffen uit. Vetoplosbare stoffen worden minder gemakkelijk afgevoerd, deze worden eerst verwerkt door de lever. Het lichaam kan moeite hebben met het uitscheiden van bepaalde stoffen, waardoor er ophopingen ontstaan in de darmen.

Je lichaam ontgiften?

Een vervelende buikpijn waar je dagelijks mee te maken hebt, vermoeidheid of problemen met je huid. Hebben we daar niet allemaal wel eens last van? Door je lichaam te ontgiften, bijvoorbeeld met gebruik van een detox, maakt je lichaam een frisse start. Je raakt opgehoopte gifstoffen kwijt waardoor je meer energie hebt, een betere nachtrust en een stralende rustige huid. We gaan dieper in op de voordelen.

Ontgiften wordt ook wel detoxen genoemd. Dit is het reinigen van het lichaam van gifstoffen of afvalstoffen. Hierbij speelt het lichaam een belangrijke rol. Het menselijk lichaam beschikt namelijk over een natuurlijk afvalverwerkingssysteem dat lichaamsvreemde en mogelijk giftige stoffen afvoert. Dit vindt voornamelijk plaats in de lever, maar ook je nieren en maagdarmkanaal spelen hierbij een rol. Er moeten 2 verschillende soorten lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam worden gehaald: wateroplosbare en vetoplosbare stoffen. De eerstgenoemde stoffen worden door de nieren uit het lichaam gehaald, vervolgens plas je deze stoffen uit. Vetoplosbare stoffen worden minder gemakkelijk afgevoerd, deze worden eerst verwerkt door de lever. Het lichaam kan moeite hebben met het uitscheiden van bepaalde stoffen, waardoor er ophopingen ontstaan in de darmen.

Voordelen van ontgiften van lichaam

Het lichaam ontgiften kent verschillende voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Een frisse start voor je lichaam
  • Je raakt opgehoopte gifstoffen kwijt
  • Meer energie
  • Een betere nachtrust
  • Een stralende en rustige huid

Hoe ontstaan de klachten in mijn lichaam?

Als jij wel eens last hebt van de eerder genoemde klachten zoals buikpijn en vermoeidheid, is er een grote kans dat deze ontstaan zijn vanuit een vervuild maag-darmkanaal en een tekort aan enzymen, oftewel eiwitten. Tegenwoordig krijgen we een overvloed aan eiwitten en koolhydraten binnen waar ons lichaam zich werkelijk geen raad mee weet. Omdat het teveel om te verteren is, blijven er elementen achter in het spijsverteringsstelsel. Wanneer dit zich ophoopt, resulteert dit vaak in ontstekingen en een verlaagde stofwisseling. Om dit te verhelpen is een grote interne schoonmaak de oplossing. Dit doe je door je lichaam te ontgiften.

Hoe mijn lichaam ontgiftigen?

Hoe kun je je lichaam ontgiften? Het doel van het ontgiften van je lichaam is het reinigen van je darmen. Dit gebeurt door de aanwezige onverteerde elementen in je spijsverteringskanaal af te voeren. Een darmreiniging is een methode die jouw lichaam de broodnodige dosis voedingsvezels en spijsverteringsenzymen geeft die goed zijn voor de werking van je darmen. Je kunt je darmen op verschillende manieren reinigen. Denk hierbij aan het drinken van kruidenthee, vasten, warmwaterbaden, intermittent fating, het doen van een sapkuur, het volgen van een vezelrijk dieet of door een darmreinigingskuur.

100% natuurlijk en veganistisch

Een 100% natuurlijke darmreinigingskuur bevat – in tegenstelling tot de meeste pillen en tabletten – enzymen en probiotische bacteriën die nog levend en intact zijn. Hoe dit mogelijk is? Dankzij een driejarig fermentatieproces en nanotechnologie zijn de moleculen dermate klein gemaakt, dat ze makkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden tijdens het detoxen. Op deze manier kunnen de enzymen en probiotische bacteriën goed hun werk doen in de stofwisselingsprocessen waar ze zeer hard nodig zijn. Deze methode is ontwikkeld om het detoxen op een 100% natuurlijke en veganistische manier te doen. Vooral de darmen hebben bij veel mensen een ontgifting nodig. Dit wordt ook wel een darm detox of darmontslakking genoemd.

Directe effecten ontgiften

Symptomen vervuilde darm

Klanten aan het woord

Vegaqura
Beoordelaar
5/5

Ik had al een paar maanden last van verstopping/te weinig ontlasting.Na 2x laxeermiddel vd drogist en 1x bitterzout kwam er alleen maar diarree. klacht was niet weg. Op advies van mijn therapeut Hayo Bol jullie detox gebruikt. Wauw wat een resultaat!! In 8x ontlasting (net als op het filmpje van jullie site) 1 a 1,5 kilo kwijtgeraakt. Nu een week later. Mbv jullie probiotica begint de normale ontlasting weer op gang te komen en zijn normale vorm te krijgen. Ben zeer tevreden over het resultaat!! Detox voor herhaling vatbaar. Groet, Wimke

3 jaar geleden
Jordy
Beoordelaar
5/5

Ik liep al jaren te klote met me darme dokter in dokter uit.. toen kwam ik vegaqura tegen en heb de 1 daagse detox besteld! Verstand op nul en alles ging vlekkeloos het heet gedaan zoals het stond beschreven ik heb de detox gister gedaan en ben al een hoop kwijt en voel me beter als tevoren energiek blij ga zo maar door dit ga ik zeker weer doen over 6 maanden??

4 jaar geleden
Johan W
Beoordelaar
5/5

Het is raar om met eigen ogen te zien wat voor viezigheid er de volgende dag uit je lichaam komt. Om te beseffen dat je die troep al die jaren met je mee hebt gedragen in je lichaam. Dan begrijp je ook waarom je zoveel lichamelijke kwaaltjes hebt. Was voor mij de beste reden om per direct over te stappen op een gezondere levensstijl. Die troep wil ik echt nooit meer opbouwen in mijn lichaam. Blij dat ik er vanaf ben. En heel vreemd hoe energiek ik me opeens voel

5 jaar geleden
Barbara
Beoordelaar
3/5

Ik wilde de vegaqura heel graag proberen om te kijken of dit zou helpen met mijn PDS klachten. Ik ben heel goed geholpen door medewerkers van Qaqao om het juiste middel voor mij te kiezen. Helaas heeft het niet zo goed geholpen als ik gehoopt had. Op de dag zelf is er weinig "vuil" uit mijn lichaam gekomen, en vond ik het lastig om alle zakjes/flesjes op te maken. De smaak was niet erg lekker, en op den duur zat ik echt vol. Gedurende de week erna is er wel wat vuil uit mijn darmen gekomen maar het effect was veel minder dan ik verwacht had.

5 jaar geleden
Arianne van Wingerden
Beoordelaar
5/5

Supergoed product! Ik wist niet dat er zoveel rommel in mijn lijf zat. Ik voel me nu energieker en merk nu ook veel sneller op of een product goed voor mijn lijf is of niet. Ik ga dit zeker over een tijdje weer doen.

5 jaar geleden

Verschillende pakketten

Voor hen die voor het eerst een darmreiniging of ontslakkingskuur doen, is een starterspakket zoals Q het meest geschikt. Het Darm-Wellnesspakket is daarentegen juist ontwikkeld voor hen die graag een stapje verder gaan dan het starterspakket door de darmen te herstellen met Q-Complete en Q-Probiotica. Je kunt deze bestanddelen ook apart tot je nemen door te kiezen voor het Q-Completa pakket of het Q-probiotica pakket. Neem voor hulp bij het kiezen van het juiste pakket gerust contact op.

Starten met een detox?

In de webshop kun je heel gemakkelijk alle benodigdheden aanschaffen voor het ontgiften van je lichaam. Ben je benieuwd naar de voordelen van het ontgiften van je lichaam? Op onze website vind je meer informatie over de verschillende pakketten die we aanbieden.

Uiteraard staan we je graag te woord als je vragen hebt over het reinigen van je darmen. Je kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qaqao.nl. Liever direct telefonisch contact opnemen? Ons telefoonnummer is 085-0218581.

Bestel jouw eigen darm detox!

Ben je je klachten zat en sta je open voor een natuurlijke en veilige detox voor je darmen? Probeer dan één van onze producten: Vegaqura Q-Start detoxpakket, enzymtherapie of het speciale Vegaqura Darm-Wellnesspakket. Je darmen worden ontdaan van onverteerd voedsel en slechte bacteriën, daarna voel je je direct beter en fitter. Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze darm detox in 1 dag methode, mail dan naar info@qaqao.nl of vul het contactformulier in. Wij geven graag meer uitleg.

Alle producten

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Waarom darmen reinigen?

Ons lichaam is niet in staat voldoende enzymen aan te maken om ons voedsel af te breken. Daarom blijven er onverteerde voedselresten achter in het darmslijmvlies. Deze zijn de bron van laaggradige ontstekingen en geven schadelijke bacteriën de kans zich te vermenigvuldigen. Het is aan te raden om iedere 6 maanden deze onverteerde vuiligheid uit je spijsverteringssysteem te verwijderen.

Hoe kan ik mijn darmen reinigen?

Je kunt je dikke én je dunne darm reinigen van onverteerd voedsel door middel van gefermenteerde enzymen. Deze zijn tijdens dit gistingsproces dermate krachtig geworden, dat ze zich direct kunnen richten op schadelijke elementen en deze snel uit het lichaam kunnen verwijderen.

Kan ik mijn darmen in 1 dag reinigen?

Met Vegaqura Q-Start kun je het spijsverteringssysteem in 1 dag reinigen. Dit komt door de enorme kracht van de gefermenteerde ingrediënten. Tevens hebben we deze enzymen gehaald uit 150 verschillende soorten groente en fruit waardoor het scale aan enzymen enorm veelzijdig is. Doordat enzymen het darmslijmvlies niet aantasten, kan het herstel veel sneller dan bij andere methodes.

Is darmen reinigen veilig?

De Vegaqura producten bestaan voor 100% uit Vegan voedsel. Er zijn geen toevoegingen, geen schadelijke stoffen en geen pesticiden te vinden in de enzymen en probiotische bacteriën van Vegaqura. Het is daarom volkomen veilig. Wat het lichaam kan gebruiken, neemt het op. Wat het niet nodig heeft, scheidt het weer af.

Kan ik mijn darmen zelf thuis reinigen?

Voor veel mensen is het bezoeken van een hydro-therapeut, en de hele behandeling die daarmee gepaard gaat, geen fijne gebeurtenis. Vegaqura maakt het mogelijk om in de veiligheid van je eigen thuis, gewoon zelf je darmen te reinigen, wanneer het jou uit komt. De drankjes van Vegaqura hebben nog best een prima smaak ook. Ook kun je altijd rekenen op Online begeleiding, mocht je dat nodig hebben.

WordPress Video Lightbox Plugin