• 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Je lichaam ontgiften en reinigen

Je lichaam ontgiften? Een vervelende buikpijn waar je dagelijks mee te maken hebt, vermoeidheid of problemen met je huid. Hebben we daar niet allemaal wel eens last van? Door je lichaam te ontgiften, bijvoorbeeld met gebruik van een detox, maakt je lichaam een frisse start. Je raakt opgehoopte gifstoffen kwijt waardoor je meer energie hebt, een betere nachtrust en een stralende rustige huid. We gaan dieper in op de voordelen.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Wat is je lichaam ontgiften?

Ontgiften wordt ook wel detoxen genoemd. Dit is het reinigen van het lichaam van gifstoffen of afvalstoffen. Hierbij speelt het lichaam een belangrijke rol. Het menselijk lichaam beschikt namelijk over een natuurlijk afvalverwerkingssysteem dat lichaamsvreemde en mogelijk giftige stoffen afvoert. Dit vindt voornamelijk plaats in de lever, maar ook je nieren en maagdarmkanaal spelen hierbij een rol. Er moeten 2 verschillende soorten lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam worden gehaald: wateroplosbare en vetoplosbare stoffen. De eerstgenoemde stoffen worden door de nieren uit het lichaam gehaald, vervolgens plas je deze stoffen uit. Vetoplosbare stoffen worden minder gemakkelijk afgevoerd, deze worden eerst verwerkt door de lever. Het lichaam kan moeite hebben met het uitscheiden van bepaalde stoffen, waardoor er ophopingen ontstaan in de darmen.

Darmt2

Voordelen van ontgiften van lichaam

Het lichaam ontgiften kent verschillende voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Een frisse start voor je lichaam
  • Je raakt opgehoopte gifstoffen kwijt
  • Meer energie
  • Een betere nachtrust
  • Een stralende en rustige huid

Hoe ontstaan de klachten in mijn lichaam?

Als jij wel eens last hebt van de eerder genoemde klachten zoals buikpijn en vermoeidheid, is er een grote kans dat deze ontstaan zijn vanuit een vervuild maag-darmkanaal en een tekort aan enzymen, oftewel eiwitten. Tegenwoordig krijgen we een overvloed aan eiwitten en koolhydraten binnen waar ons lichaam zich werkelijk geen raad mee weet. Omdat het teveel om te verteren is, blijven er elementen achter in het spijsverteringsstelsel. Wanneer dit zich ophoopt, resulteert dit vaak in ontstekingen en een verlaagde stofwisseling. Om dit te verhelpen is een grote interne schoonmaak de oplossing. Dit doe je door je lichaam te ontgiften.

Hoe mijn lichaam ontgiftigen?

Hoe kun je je lichaam ontgiften? Het doel van het ontgiften van je lichaam is het reinigen van je darmen. Dit gebeurt door de aanwezige onverteerde elementen in je spijsverteringskanaal af te voeren. Een darmreiniging is een methode die jouw lichaam de broodnodige dosis voedingsvezels en spijsverteringsenzymen geeft die goed zijn voor de werking van je darmen. Je kunt je darmen op verschillende manieren reinigen. Denk hierbij aan het drinken van kruidenthee, vasten, warmwaterbaden, intermittent fating, het doen van een sapkuur, het volgen van een vezelrijk dieet of door een darmreinigingskuur.

100% natuurlijk en veganistisch

Een 100% natuurlijke darmreinigingskuur bevat – in tegenstelling tot de meeste pillen en tabletten – enzymen en probiotische bacteriën die nog levend en intact zijn. Hoe dit mogelijk is? Dankzij een driejarig fermentatieproces en nanotechnologie zijn de moleculen dermate klein gemaakt, dat ze makkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden tijdens het detoxen. Op deze manier kunnen de enzymen en probiotische bacteriën goed hun werk doen in de stofwisselingsprocessen waar ze zeer hard nodig zijn. Deze methode is ontwikkeld om het detoxen op een 100% natuurlijke en veganistische manier te doen. Vooral de darmen hebben bij veel mensen een ontgifting nodig. Dit wordt ook wel een darm detox of darmontslakking genoemd.

Verschillende pakketten

Voor hen die voor het eerst een darmreiniging of ontslakkingskuur doen, is een starterspakket zoals Q het meest geschikt. Het Darm-Wellnesspakket is daarentegen juist ontwikkeld voor hen die graag een stapje verder gaan dan het starterspakket door de darmen te herstellen met Q-Complete en Q-Probiotica. Je kunt deze bestanddelen ook apart tot je nemen door te kiezen voor het Q-Completa pakket of het Q-probiotica pakket. Neem voor hulp bij het kiezen van het juiste pakket gerust contact op.

Starten met een detox?

In de webshop kun je heel gemakkelijk alle benodigdheden aanschaffen voor het ontgiften van je lichaam. Ben je benieuwd naar de voordelen van het ontgiften van je lichaam? Op onze website vind je meer informatie over de verschillende pakketten die we aanbieden.

Uiteraard staan we je graag te woord als je vragen hebt over het reinigen van je darmen. Je kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@qaqao.nl. Liever direct telefonisch contact opnemen? Ons telefoonnummer is 085-0218581.

Direct bestellen Bekijk assortiment

Vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress Video Lightbox Plugin