• 100% Vegan & Natuurlijk
  • Uniek Assortiment
  • Zichtbare Resultaten
  • Persoonlijke Online Begeleiding

Vervolgproducten

Na het gebruik van Vegaqura Q-Start is het taak dat je je lichaam dagelijks blijft supplementeren met enzymen en probiotische bacteriën. Aangezien het voor de meesten niet mogelijk is om binnen een nacht over te gaan van een Modern Westers voedingspatroon op een 100% Vegan Lifestyle met vooral rauw voedsel, zullen we moeten supplementeren om onszelf niet opnieuw te vervuilen.

Vegaqura Q-Probiotica zijn probiotische bacteriën die door een speciaal gistingsproces zuur-en hittebestendig geworden zijn waardoor ze het maagzuur overleven en levend in de darmflora terechtkomen waar ze hun belangrijke werk kunnen uitvoeren.

Vegaqura Q-Completa zijn drie jaar gegiste en gerijpte enzymen uit schijven groente en fruit die door het gistingsproces vloeibaar zijn geworden. Het unieke aan deze uitermate krachtige voedingselementen is dat ze niet bevriezen in de vrieskist. Het is namelijk geen water, maar zijn miljarden werkende enzymen. We kunnen met trots zeggen dat Vegaqura Q-Completa de meest krachtige vorm van enzymen zijn die momenteel op de Europese markt beschikbaar zijn.

WordPress Video Lightbox Plugin